Trench / Zara
T-shirt / Brian Lichtenberg
Jeans / Mango
Heels / Céline
Bag / Mulberry
Sunnies / Cheap Monday
Ring & Bracelet / Saint Laurent

As much as I love neutral tones and darker shades, this time of the year makes me want to wear a little bit of color. Be it red nails or then just a hint of color through jewellery or accessories. In this outfit I went for a hint of blue, which gives this simple outfit a little extra. Blue is also a great color, because it works so well with neutral and darker colors, which my wardrobe is full of. Have a relaxing weekend!

Niin paljon kun rakastankin tummia ja neutraaleita värejä niin tähän aikaa vuodesta tulee himo kokeilla jotain muutakin. On se sitten väriä kynsilakan kautta (tällä hetkellä punaiset kynnet on se juttu itselläni) tai sitten pieniä väriroiskeita asusteiden kautta. Tässä asussa valitsin sähkönsinisen hieman piristämään muuten niin simppeliä asua ja väri toimiikin hyvin asun raikastajana. Sininen toimii myös loistavasti tummempien värien ja etenkin harmaan kanssa ja hyvä niin, koska näitä värejä oma kaappini onkin pullollaan. Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

P.S Jos teillä postaustoiveita niin laittakaa niitä tulemaan komenttiboksiin, kiitos! 

You May Also Like

24 comments

Reply

Mitkä ihanan herkulliset kengät! <3

Reply

Kiitos Dahlia! Ne tosissaan on aika herkulliset ja sopivan piristävät 🙂

Reply

Great shoes and trench!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali!

Reply

Ihana piristysruiske nuo kirkkaat värit ja voi miten ihana takki sinulla on!! 🙂
Tiedätkö muuten saakohan sormuksia enää mistään tai olenko metsästänyt sitä turhaan kissojen ja koirien kanssa?
S

Reply

Ostin ton takin reilu vuosi sitten Zaran alesta ja se on yksi parhaimmista takkilöydöistäni! 🙂

Hyvä kysymys…tarkistin äsken NAP:in ja SL:n oma valikoiman ja sielläkään niitä ei enää ollut…Olisiko ne nyt sitten siirtymässä pois valikoimasta? Vielä joulukuussa niitä kyllä oli ainakin Printempsin Saint Laurentin myymälässä, eli ehkä niitä vielä muutamista liikkeistä saisi?

Löysin Saksin nettisivuilta muutaman vaihtoehdon, mutta hinta on kalliimpi ja siihen päälle tulee vielä verot, joten sormuksen hinta nousee aika roimasti: http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductDetail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446191321

Entä Della Margassa Helsingissä? Siellä hinnat on myös kalliimmat, mutta uskoisin, että edullisemmat kuin Jenkeistä tilatessa kuitenkin 😉

Yksi vinkki vielä, eli kannattaa tarkistaa Vestiaire Collectiven tarjonta (luksus 2nd hand nettikauppa), koska sieltä voisi hyvin tärpätä! 🙂 VC on siitä myös hyvä, että tavarat tarkistetaan aitouden kannalta, joten sieltä uskaltaa ostaa hiukan kalliimpaakin!

Toivottavasti löydät etsimäsi! 🙂

Reply

Sininen on hyvä pieni lisätehoste. Tein eilen hyvin samantyylisen asun Pinterestiin, I like it a lot! Sinulla on yksinkertainen ja hyvännäköinen tyyli. 🙂 On muuten ihanan aurinkoinen aamu tänään Pariisissa, kevät tulee!

myavenuebytanja.blogspot.fr

Tanja

Reply

Sininen kyllä toimii hyvin ja eikä ole liian räväkkä tällaiselle joka harvoin värejä käyttää! Kiitos Tanja! 🙂 Ja älä muuta sano, ihanaa kun aurinko paistaa ja varsinkin kun eilen oli niin ankea ja harmaa päivä. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee!

Reply

Looking good ! Itse tykkään kanssa kyllä simppeleistä vaatteista, ja sitten asusteilla tuoda niihin sitä pientä “extraa” – ja tää on just semmonen asu 🙂 Eli likey likey !

Reply

Kiitos ihana Siiri! 🙂 I agree, pienillä jutuilla saa suurenkin muutoksen hillityllä tavalla! Ihanaa viikonloppua sinne kanaalin toiselle puolelle! 🙂

Reply

Upeat kengät! Olin tammikuussa Pariisissa ja katselin Celinén luggagea sinisenä. Jäin kuitenkin miettimään yön yli että tuleeko sinistä laukkua käytettyä ja seuraavana päivänä kun olin päättänyt että haluan sen niin sehän oli tietysti myyty jo 🙁 Nyt mä olen sitten kehitänyt pakkomielteen että jotain sinistä on saatava ja kengät voisi olla hyvä vaihtoehto. No huomenna on lähtö Kuala Lumpuriin, toivottavasti sieltä löytyy joku lohdutus “menetetyn” Celinén tilalle 🙂

t. Tiiu

Reply

Itsekin kuolailin Instan kautta tätä Célinen Phantom veskaa sähkösinisenä (http://instagram.com/p/frqkoFRSgp/), joten I feel you! 🙂 Varmasti oli se Luggage myös upea ja uskoisin, että löydät sen vielä joku päivä heidän valikoimastaan! Mutta, until then, joku toinen sininen piristysruiske on varmasti tervetullut 😉 Ja matkakin sopivasti, joten varmasti löydät jotain “menetetyn” laukun tilalle, hih!

Nauti reissusta! 🙂

Reply

Ihana asu!!:) Nuo kengät on niiiin kivat 🙂 <3

Reply

Kiitos paljon Mona! 🙂 Kengät on kyllä ihanat ja niistä tulee sopivasti kevät fiilis! Sitä kevättä siis odotellaan kovasti 🙂 Hyvät viikonloput!

Reply

Nuo kengät hipovat täydellisyyttä, ihanat! 🙂
Hauskaa viikonloppua!

Reply

Ne on kyllä mukava piriste jo ihan mun yksivärisessä vaatekaappissakin! 🙂 Kiitos Kata ja samaa sinne!

Reply

Voi miten upea asu! Nuo farkut näyttävät ihan täydellisiltä – ihanaa vaihtelua iänikuisille pilleille 😉 Simppeli asu pienellä asutemausteella uppoaa kyllä muhun! Vielä kun tuon Artyn löytäisin punaisen sävyssä samaisen siniseni rinnalle.

Kunpa täälläkin pääsisi pian trenssiä käyttämään!

Reply

Kiitos Elina! Joo ihan totta 🙂 Pillit on jalassa suurimmaksi osaksi ajasta, joten välillä on hyvä vetäistä jotain muutakin jalkaan, hih! Toivottavasti löydät Artyn, koska niitä ei ainkaan enää löydy Saint Laurentin omalta nettisivulta vaikka vielä joulukuussa bongasin niitä liikkeistä. Vinkkasinkin jo toista lukijaa Vestiare Collective sivustosta, jossa kannattaa käydä tarkistamassa jos sitä oikeaa löytyisi.

Kyllä se kevät sieltä hiljalleen tulee! 🙂 Hyvää viikonloppua!

Reply

love you blog dear and your style! very classy and chic! just followed you dear. check out my blog and maybe follow me back if you’d like. 🙂

http://www.basicsandgold.com/

Reply

Thank you darling! 🙂 I’ll definitely pay your blog a visit! Enjoy your weekend!

Reply

Oioi mitkä korot! 🙂 ja ihana jälleen kerran toi sun trenssi! Aloin tätä lukiessa mietiskelemään, että hyvin istuva trenssi on parhaita vaatekappaleita ainakin omassa vaatekaapissani ja aina se päällä on jotenkin niin tyylikäs, klassinen ja itsevarma olo! Hyvä vaate siis!

Reply

Mä oon myös niin trenssin puolestapuhuja, ettei tosikaan! 😉 Mun mielestä se kuuluu jokaisen naisen vaatekaappiin ihan yhtä paljon kun farkut! Sitä täydellistä voi olla haastava löytää, mutta kun se tulee vastaan se on menoa 😉 Omani löysin tosissaan Zarasta, joten ihan koko omaisuutta ei tarvitse esim. Burberryn trenssiin laittaa vaikka olenkin kuullut niistä ylistyksiä. Ehkä sitten kun omani hajoaa käsiin, mutta toistaiseksi oon ollut erittäin tyytyväinen tähän budjetti versioon!

Reply

Oi miten ihana asu! Ja nuo farkut ovat loistavat!

Reply

Kiitos kovasti! Farkut on tosissaan kiva lisä kaikkien pillifarkkujen joukossa ja oli hyvä 6€ ostos 😉 Harmi, että ne tarvitsee korkeat korot parikseen koska muuten pukisin ne päälle varmasti useamminkin. Hyvät viikonloput!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *