Knit / Joseph
Skirt, boots / Zara
Bag, sunnies / Céline

Miten ihmeessä koneeltani löytyy näinkin vanhoja asukuvia! Tästä asusta taitaakin olla jo lähes kuukausi aikaa, mutta päätin sen silti julkaista. Kesäksi turhan raskas kokonaisuus, mutta voisin hyvin pukeutua tähän taas syksyllä. Täytyy kyllä myöntää, että vaikka kesä on vasta lähtenyt käyntiin niin olen jo ihaillut muutamia juttuja syksyn mallistoista. Kauniit takit ja neuleet ovat heikkouteni, joten monta kaunista vaihtoehtoa on tullut jo bongattua! Mutta siitä syksy muodista myöhemmin. Nyt nautitaan tästä kesästä eikö niin? 🙂

Ystäväni saapui eilen Suomeen (mites nämä ilmat?!) ja viikonloppu vietetään varmasti keskustassa. Jos satutte törmäämään meihin niin tulkaa ihmeessä kiskaisemaan hihasta! Teitä on aina yhtä ihana nähdä kasvotusten ja olen aina yhtä otettu siitä kuinka ihania ihmisiä sieltä ruudun toiselta puolelta löytyykään. Viimeksi Pariisin kentällä ihana lukijani tuli moikkaamaan ja aina häkellyn kun tajuan ihan konkreettisesti, että joku muukin kuin perheeni ja isoäitini lukee tätä blogia 😉 ! Toivottavasti siis törmäillään 🙂 Ihanaa viikonloppua!

I can’t believe I found such an old unpublished outfit post on my computer! I wore this look many weeks ago and it might not fit the current weather, but I wouldn’t mind wearing it again next Fall. But now…let’s enjoy the summer! 🙂 Have a great weekend!