D75_9229

 

Täällä odotellaan Seychelleille lähtöä jo ihan kuumana! Ehkä kun tietää, että pääsee aurinkoon niin tämä ankeus ja harmaus tuntuu vielä ahdistavammalta? Asenne olisi varmaan toinen jos pitäisi odottaa sitä kevät-aurinkoa täällä kotimaassa. Tähän väliin ajattelinkin julkaista nämä asukuvat, jotka on otettu yhtenä kauniina ja aurinkoisena päivänä. Kyllä siitä auringostakin saa täällä nauttia, mutta harvempaa herkkuahan se valitettavasti on näin talvisin. Nyt ollaan onneksi menossa jo valoisampaan suuntaan ja tässä kuussa päivien pidentymisen jo huomaa. Ihanaa!

Itselläni tämä viikko on todella työntäyteinen, sillä mulla on paljon tehtävää ennen lomaa. Haluan pitää blogin aktiivisena, joten ajastan postauksia koko loman ajalle. Yritän toki sieltäkin postailla, mutta en menisi välttämättä luottamaan internetin tehokkuuteen ottaen huomioon, että majailen pienellä saarella intian valtamerellä. Blogi siis rullaa tutulla tahdilla vaikka itse lomaa vietänkin!

Tämä asu on taas niin peruskauraa kun olla ja voi, mutta niin mun tyylinen. Yksinkertainen ja mukava päällä!

P.S. Osa huuto.netin kohteista sulkeutuu pian! Lisäsin myös viikonloppuna sinne uutta tavaraa. Kaikki kohteet löydätte täältä.

 

This week is going to be super hectic as I need to care of many things before my holiday. I can’t wait to leave and most importantly; I cant wait to see the sun and not be cold all the time. I’m also working hard on my blog as I want to schedule posts since I’m not sure how fast the internet is on Seychelles…we are staying a few nights in a smaller island so I think it’s better not to rely too heavily on getting work done there. Of course I’m hoping to be able to post from there as well, but just in case that doesn’t happen, I want the blog to be updated regularly!

And about this outfit…what can say?  It’s as simple as ever, but that’s what I love most about it. That’s the style I feel most comfortable in!

Have a great Tuesday everyone!

 

 

D75_9216

D75_9344

D75_9313D75_9325D75_9332D75_9275

Coat / Max Mara

Knit / Max Mara

Jeans / Zara

Boots / H&M

Bag / Chanel

Sunnies / Ray Ban

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

“Less” looks great on you, very classy and stylish!
I hope that you’ll manage to take care of everything you need to
before your trip. I had you about being cold all the time… It sucks and
makes your outdoor life quite limited. 🙁
I can’t wait for my trip to LA, but I still have to wait for 3 weeks.

Reply

Thanks Natali! 🙂 Oh, L.A. sounds very good as well! And trust me, when you have something as nice coming up, time will go fast!

Reply

Great look !
i love it
bisous
Ann’so M
http://www.annsom-blog.com/

Reply

Thank you Ann’so! bisous

Reply

Moi Sofia! Tämä asu on oikein kaunis. Mulla kävi tänään tuuri ja löysin kirpiksesta täysin saman sävyinen ja mallisen takin kuin sulla, Italialaista villaa. Ainoa ongelma että se on kokoa 36 ja mulle reilua kokoa. Mietin pitääkö sitä yrittää pienentää vaikka tämän takin kuuluisi olla vähän reilunmallinen. Onko tämä sun takki sun oikeata kokoa? Mulla esimerkiksi kun laitan vyö kiinni vyötärössä on sitä ylimääräistä materiaalia näkyy selvästi olemaan, en osaa päättää näyttääkö hyvätä vai ei :))

Reply

Heippa! Kiitos 🙂 Voi mikä tuuri sulla kävi!
Tämä omani on hieman rennompi malliltaan, joten tämä koko on oikea. Mun mielestä villakangastakki saa olla juuri vähän reilu, mutta ei tietenkään liian iso. Keskustassa Ratakadulla on ihan huippu ompelimo, BSW, jossa kannattaa käydä takin kanssa. He osaavat sanoa, että pitäisikö sitä ottaa vähän sisään vai ei! Olen käynyt tässä ompelimossa monet vuodet ja palvelu on siellä tosi hyvää.

Suosittelen siellä käyntiä jos siis vähääkään epäilet, että takistasi saisi ottaa vähän sisään! 🙂

Reply

Tässä on vielä linkki sen ompelimon sivuille: http://www.bsw.fi/index.php?id=1&sivu=Etusivu

Reply

Kiitos!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *