restaurant-tres-honore-paris-01

 

Olen ihan unohtanut kertoa teille yhdestä ihanasta ravintolasta jossa tavattiin ystäviämme joulukuussa Pariisissa. Très Honoré sijaitsee Place du Marché St.Honorélla, lähellä Place Vendomia ja tunnettua ostoskatua Rue Saint-Honoréa. Tämä koko aukio on itseasiassa todella symppis ja sen läheisyydestä löytyy muutamia kivoja ravintoloita ja pieniä putiikkeja. Très Honoré muistuttaa viboiltaan vähän Hotel Costesia ja asiakaskuntakin vaikuttaa samalta. Ravintolan edustalla on pieni terassi ja katutasossa on itse ravintola ja alakerrasta löytyy vielä baari.

Ravintola on viihtyisä ja palvelu oli todella ystävällistä ja rentoa. Ruoka oli myös hyvää, mutta ei mitään mullistavaa tai niin hyvää, että palaisin sinne pelkästään ruoan takia. Sisustus, palvelu ja tunnelma on ne asiat mitkä saisivat palaamaan vielä takaisin. Ja sitten tietysti se baari, jota voin suositella teille kaikille…

 

I have totally forgotten to tell you about this great restaurant that I went to in Paris a while back. Très Honoré is located on Place du Marché St.Honoré, close to Place Vendome and the famous shopping street of Rue Saint-Honoré. The square itself is very cute and has some nice restaurants and some boutiques. The restaurant features a small outdoor terrace, the restaurant itself and the bar downstairs.

I love the decor of the restaurant and we had a very friendly waiter. The food was good, but nothing that amazing that I would go back just for that. I would definitely go back for the combination of the interior, the crowd, food and service. Oh, and of course the downstairs bar…

 

restaurant-tres-honore-paris-rdc restaurant-tres-honore-paris-salon

 

Ravintolan alakerrasta löytyy ihan toinen maailma. Baari on aika iso ja maanantai iltanakin se oli suhteellisen täynnä. DJ oli myös soittamassa vanhoja klassikoita ja se nostatti hyvin tunnelmaa. Me nähtiin ystäviämme pitkästä aikaa, joten meillä oli paljon juteltavaa ja kova musiikki teki siitä vähän hankalaa. Ei siis ehkä oikea paikka meille juuri sinä iltana, mutta ihastuin muuten tuohon kokonaisuuteen, että palaisin ehdottomasti takaisin. Seuraava kerralla tosin korot jalassa ja pikkumusta päällä.

Drinkkilista oli hyvä ja juomat erinomaisia. Cocktailit on hyvin mietittyjä ja kaikki meidän seurueessa nauttivat omistaan. Ystäväni oli ollut tuolla yksi ilta Great Gatsby-teemabileissä ja hän kertoi, että meno oli ollut mieletön ja kaikki olivat pukeutuneet teeman mukaisesti. Voin vaan kuvitella, että oli mahtavat juhlat! Jos kaipaa siis vähän menoa ja hyviä drinkkejä mielenkiintoisessa ympäristössä niin suosittelen Très Honorén baaria! Ja jos nälkä iskee niin ravintola löytyy kätevästi yläkerrasta.

 

You would never know what to except when you go down since the bar area is a completely different world from the upstairs part. We came here on Monday night and we loved it. The cocktails are great, the music good and I loved the space. You feel like you went back in time.

Definitely a great place to enjoy a drink, party little and enjoy life!

 

THB-9-tres-honore-bar-paris-cocktailTHB-5-tres-honore-bar-paris-prive

 

Très Honoré

35 Place du Marché St-Honoré
75001 – Paris
Tel: 01 44 86 97 97
www.treshonore.com

 

*All images: Très Honoré website.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *