salvequick5

*Yhteistyössä Salvequickin kanssa.

 

En ole sellainen nainen, joka kävisi kerran kuukaudessa kampaajalla, manikyyrissä ja kasvohoidoissa. En ole ikinä laitattanut tekokynsiä, tekoripsiä tai hiuspidennyksiä. Ei siinä, että niissä olisi mitään pahaa, mutta en ole ikinä pitänyt niitä omana juttunani. Toki pidän huolta itsestäni, mutta liputan luonnollisuuden puolesta ja luotan koti-kylpylän voimaan. Rakastan saunoa ja saunomisen yhteydessä hoidan ihoani. Kotikutoiset kauneusjutut ovat siis oma valintani. Silloin voin päättää milloin itseäni hoidan ja tehdä se oman kodin rauhassa käyttäen luottotuotteitani.

Jalkojenhoito on aina ollut kieltämättä se vähiten suosikkini mitä tulee kauneudenhoitoon. Ehkä sen takia, että jalat eivät ole kovinkaan paljon näkyvissä ja koska niissä ei ole ollut mitään kriittistä hoidettavaa (mitä nyt muutamia kovettumia lukuunottamatta). Tuntuisi jostain syystä todella oudolta mennä jalkahoitoon vieraan ihmisen käsittelyyn. Olenkin kaivannut jotain helppoa keinoa saada jalat kuntoon ihan kotioloissa, joten voitte kuvitella miten riemastuin kun sain kuulla Salvequickin uudesta tuotteesta – kuorintasukista (kyllä, luitte oikein).

Ihmettelin alkuun, että mikä on kuorintasukka ja miten se toimii. Sitten kun kuulin miten niitä käytetään tulin entistä skeptisemmäksi. Kuorintasukat on siis sukkien muotoon tehty muovipussi, jonka sisällä on vaikuttavia ainesosia (mm. hyaluronihappoa, kollageenia, aloe veraa ja muita luonnollisia ainesosia) geelimäisessä muodossa. Sukat vedetään jalkaan 90 minuutiksi, jonka jälkeen ne heitetään roskiin ja jalat huuhdellaan. Tämän jälkeen iho alkaa kuoriutua 3-7 päivän sisällä ja 15 päivän sisällä kuorinta on valmis. Näiden kolmen helpon askeleen jälkeen tuloksia pitäisi näkyä. Esittelyvideon pääsette katsomaan täältä.

Yksi ilta laitoin sukat jalkaani (muovin päälle vedin vielä omat sukat, jotta niitä oli mukavampi pitää) ja pidin niitä sen puolitoista tuntia. Alkuun mietin, että se on pitkä aika, mutta sitten tajusin käyttää ajan hyödyksi. Laitoin kasvoille vielä syväpuhistavan naamion ja istahdin sohvalle lukemaan muotilehtiä. Todellinen hemmotteluhetki siis! Kun aika tuli täyteen, poistin muovit ja huuhtelin jalat. Sitten jäin odottelemaan.

 

salvequick7

 

Kuten sanoin, olin alkuun todella skeptinen. Nyt täytyy kyllä nielaista se skeptisyys koska nämä kuorintasukat toimivat paremmin kuin olisin voinut edes kuvitella. Omissa kantapäissäni oli nimittäin kovettumia mitkä ei ole lähtenyt millään kontikonstilla, joten oletin, etteivät ne lähde nytkään. Väärässä olin. Itselläni kuoriutumis-vaihe alkoi viiden päivän jälkeen sukkien käytöstä ja kuoriutuminen kesti viikon. Sinä aikana joka ikinen kovettuma lähti pois. Jäljelle jäivät silkinsileät ja pehmeät jalat. En ihan rehellisesti muista milloin viimeksi jalkani olisivat ollut näin hyvässä kunnossa! En myöskään hehkuttaisi tätä tuotetta näin paljon jos en olisi täysin myyty. Tämä on varmasti yksi tehokkaimmista tuotteista jos haluaa hoitaa jalkoja kotioloissa. Ainakin omaan kaappiini tämä tuote tuli jäädäkseen! Lisätietoja löydätte Salvequickin omalta sivulta tästä.

 

Screen Shot 2015-03-31 at 18.08.26

 

Täytyy vielä mainita, että kuvia tästä kuoriutumisesta en tule täällä jakamaan enkä ihan rehellisesti usko, että kukaan niitä haluisikaan nähdä, heh. Iho siis kuoriutui ihan kunnolla (saunan yhteydessä lähti kerralla pitkiä ihosuikaleita), joten materiaali olisi ihan suoraan sanottuna liian ällöttävää. Mikä tietenkin kertoo pelkästään tuotteen tehosta, mutta se olisi ollut vähän liian informatiivistä materiaalia tähän blogiin! Teidän täytyy siis nyt luottaa sanaani.

[spacer]

Tai no, onneksi teidän ei tarvitse pelkästään luottaa sanaani, sillä saan arpoa kolmelle teistä kuorintasukkapakkauksen (mukana tulee rakkolaastareita) ja voitte itse kokea sukkien tehon! Kuka on siis arvonnassa mukana? Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tähän postaukseen ja aikaa on loppuviikkoon, eli sunnuntai 12.päivään asti. Good luck!

EDIT; Arvonta on nyt päättynyt. Iso kiitos kaikille osallistuneille! Arpaonni potkaisi tällä kertaa näitä naisia kommenteillaan (teihin otetaan yhteyttä mailitse);

JENNI: Minä minä minä!! Olin jo juoksemassa kauppaan ostamaan näitä, mutta onneks luin postauksen loppuun. Jäänkin odottamaan, jos arpaonni osuis kohdalleen. Vaikuttaa ihan mahtavalta tuotteelta. Kesäjalat here I come!!

BUNNY: vähänkö siistiä?! Jos vaan oisin nähnyt tuon videon niin kyllä mäkin olisin/olen tosi skeptinen mutta ois kiva päästä kokeilemaan, itse käytän jotain litkua ja salvaa apteekista mutta niiden käyttäminen on niin vaivalloista :/ seisomatyön takia jalat on aina ihan kovettumia täynnä niin ehkä tätä tuotetta tulisi käytettyä useammin.

MARIA: Olen kotona kahden lapsen kanssa jolloin olisi ihana päästä hemmottelemaan itseäni helposti! Mukana siis arvonnassa.

[spacer]

If you have a chance, you have to try Salvequicks new product – Exfoliating socks! The idea sounds crazy, but they actually work. You put them on for 1,5 hours and after just wash the feet. Then in about 5 days, the skin starts exfoliating slowly. This process takes up to two weeks and after you’ll have soft and silky feet. I didn’t believe it at first, but now that I tried it I have to admit that it’s super effective. My feet have never been this soft!  And the best part? You can keep the socks while watching a movie or reading your favorite fashion magazine. It doesn’t get easier than that! Ten points to Salvequick!

Save