Screen Shot 2015-05-20 at 18.16.12

[spacer]

Nature art / Interiors Exclusive     Couch / Minotti Allen     Glass table / Affair    

Blanket / Balmuir     Lamp / Luceplan Lady Constanza

 

[dropcap custom_class=”normal”]Kerroin tässä aikaisemmassa postauksessa hieman siitä, miten me aiomme sisustaa uuden kotimme. Me olemme molemmat modernin sisustuksen perään (poikaystäväni jopa minua vielä enemmän), mutta haluamme silti kodistamme kotoisan ja kutsuvan. Pienillä esineillä ja yksityiskohdilla saa onneksi helposti luotua lämpöä vaikka tila olisi muuten minimalistinen.[/dropcap]

Me molemmat viihdymme hyvin luonnossa, joten toivomme, että keksimme tälle vihertaululle hyvän paikan. Mielestäni se on upea! Jos sille ei löydy hyvää paikkaa olohuoneesta niin sitten haluan sen makuhuoneeseemme sängyn yläpuolelle. Pääasia, että se löytyy kodistamme!

Suurin investointimme tulee varmasti olemaan sohva. Me haluamme ostaa laadukkaan sellaisen, joka matkustaa meidän mukanamme sitten seuraavaan kotiin. Meidän molempien vanhemmilla on kotona edelleen huonekaluja, jotka ovat monta kymmentä vuotta vanhoja. Tämä osoittaa sen, että laadukkaat huonekalut kestävät aikaa!

Olohuoneeseen mietin alkuun marmoripöytää, mutta lasinen olisi ehkä kuitenkin ajattomampi? Mietin myös kristallikruunua, mutta jos tuo vihertaulu tulee olohuoneeseen niin onko kristallikruunu sitten tyyliltään ihan eri maailmasta?

Balmuirin kashmir huopa olisi unelmani. Olen varsinainen vilukissa, joten huopa on pakollinen lisä sohvan nurkkaan. Huovat ja irtotyynyt ovat muutenkin helppo tapa lisätä kodikkuuta mihin tahansa tilaan. Tästä se sisustusprojekti lähtee käyntiin!

Hyvät viikonloput kaikille!

 

As I told you in this previous post, me and my boyfriends taste in interior design is very modern. That’s the style we wish to integrate in our new home. Even though we love modern design, we want to make our home look like one and not a museum. Luckily there’s many small trick to avoid this even if the style is very minimalistic.

We both also love nature and I really hope to get this nature art on our wall. I hope to find a good spot for it, because I simply love it! Having a piece of nature is important when living in the city center.

The most important piece of furniture will definitely be the couch. I’m very picky when it comes to this, but I’m sure we’ll find a suitable option.  I initially had a thought about buying a marble coffee table, but perhaps one made of glass is more timeless? I was also thinking about a chandelier, but would it be stylistically too far if we have the nature art on the wall? Many things to figure out…

Enjoy your weekend everyone!

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Kauniita ja ajattomia huonekaluja olet valinnut, taulu on tosiaan raikas ja antaa kivasti väriä, korvaa suuren viherkasvinkin 🙂 Kristallikruunuja on niin valtavan monenlaisia, että uskoisin sinun löytävän modernimpien ja kevyempien joukosta myös tuohon sisustukseen sopivan. Onnea vaan kristallikruunun metsästykseen, itsekin rakastan niitä, mulla on okkarissa ja makkarissa kristallikruunut ja keittokomerossa ja eteisessä sellaiset vähän kevyemmät kristallivalaisinversiot. Kristallikruunu antaisi varmasti kivasti särmää olkkarin sisustukseen!

Reply

Totta! Jos tuo taulu tulee seinään niin muut viherkasvit jäävät kyllä minimiin. Muuten tulee kunnon viidakko efekti 😉 Mä olen aina rakastanut kristallikruunuja ja olin varma, että sellaisen haluisin tuonne, mutta tuo taulu sai ajatukset muuttumaan. On kyllä ihan totta, että niitä kruunuja on niin monenlaisia, että varmasti löytäisin sopivan vaihtoehdon. Ja toisaalta ehkä kontrasti tuon taulun ja kristallikruunun välillä olisi mielenkiintoinen? No mutta, se jää nähtäväksi!

Hyvää viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *