celine 6

 

Céline Large Trapeze – 1300€

Todella hyvässä kunnossa oleva Célinen Trapeze etsii uutta kotia. Koko on tosiaan se isompi (ei enää valmisteta) ja laukku mahtuu hyvin olalle. “Siivet” on mokkanahkaa (ne saa myös piiloon laukun sisälle) ja muu osa on nahkaa. Laukun “läppä” ja olkain on beige, mutta muuten pääväri on viininpunainen. Laukun nahassa on muutama pieni painauma ja muutama haalea naarmu, mutta muuten se on priima kunnossa. Mukana tulee dust bag, kaikki laput ja yritän vielä etsiä kuittia, mutta sitä en uskalla luvata kauppojen mukana varmasti (ostettu Pariisista Célinen liikkeestä).

Céline Flap Clutch – 370€

Hyvässä kunnossa oleva Flap Clutch viininpunaisena. Nahassa on muutamia naarmuja ja muita käytönjälkiä, mutta ei mitään kovin näkyvää. Sisällä on monta eri taskua (eli tilaa riittää). Laukkua voi kantaa, joko kirjekuorilaukkuna tai sitten ottaa tuon hihnan käyttöön. Kuittia etsin tällä hetkellä (ostettu myös Pariisista!).

Muita myyntiin

  • & Other Stories uudet ja käyttämättömät mokka loaferit.
  • YSL Arty sormus sinisenä.
  • Hunkydoryn uudenveroinen neule.
  • & Other Stories neulemekko.

Jos olet kiinnostunut jostain näistä tuotteista niin laita mailia osoitteeseen styleplaza@hotmail.com. Annan sitä kautta kuvia- ja lisätietoa! Myös tarjouksia voi laittaa tulemaan. Näitä muita tuotteita lisäilen varmaankin hiljalleen huuto.nettiin, mutta niistäkin voi tehdä suoran tarjouksen jos satuit kiinnostumaan.

/

For more information and pictures, contact me at styleplaza@hotmail.com.

celine 1

You May Also Like

2 comments

Reply

Clutch ja sormus kelpaisivat, äääk! 🙂

Reply

Mailia vaan tulemaan! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *