all white

 

Kukkuu, onkohan täällä ketään? Viikon kestänyt loma teki kyllä terää ja nyt on taas mukavampi palata koneen ääreen. Onneksi elokuu on vielä edessä ja kesää jäljellä, mutta yritän hiljalleen palata tuttuun rytmiin postausten kanssa. Onneksi kone kulkee mukanani ja voin tehdä töitä landeltakin käsin, joten ei voi valittaa!

Instassa ja Snapissa minua seuraavat ovatkin jo huomanneet, että vietän lomaani parhaillaan Suomessa ja olen ollut landella suurimmaksi osaksi, mitä nyt ajanut muutaman kerran kaupunkiin ystäviäni tapaamaan. Landella on vain parasta olla tähän aikaan vuodesta, joten valitsen mieluummin maaseudun kaupungin sijaan. Suomen kesä on vielä niin älyttömän lyhyt, että jokaisesta päivästä täytyy ottaa ilo irti ja pystyn siihen parhaiten landella.

Vierasmökin sisustus on vieläkin kesken, mutta pikkuhiljaa sitäkin projektia saa eteenpäin. Kunhan poikaystäväni tulee muutaman viikon päästä Suomeen kameran kanssa, niin saan jaettua täällä blogissakin enemmän kuvia sieltä. Vierasmökin lisäksi landella on toinenkin rakennusprojekti, joka on harvinaisen mieluisa tällaiselle mukavuudenhaluiselle ihmiselle – nimittäin kunnon kylpyhuone ja veski. En olisi uskonut, että meikäläisen mielestä polttava WC on vuoden paras hankinta, mutta oh boy. Maailman paras keksintö heti Nataschan jälkeen (meidän robotti ruohonleikkuri).

On varmaan ihan hyvä, että palaan taas kirjoittamaan muodista, jotten täysin menetä otettani (jutuistani varmaan huomaa, että olen viettänyt lomani landella #mökkihöperö). Antaa siis nyt asukuvien puhua puolestaan….

 

I’m back! Is anyone out there or is everyone still enjoying their summer away from computers? I took a week off and it was great to have some time for myself. I’m now in Finland, so I got to spend a lot of time with my family and friends. Hope all of you had a great last week of July and now it’s time for August (my favorite month)!

I wore this look a few weeks back and all white outfits do it for me during summer. To get some contrast, add darker accessories and you’re good to go!

 

all whitw 11

all white 1

all whitw 7

all whitw 8

Pics: Thomas D.

Linen shirt / Uniqlo (similar here*)

Jeans / Zara (similar here*)

Sandals / Les Tropeziennes

Sunnies / Ray Ban*

Bracelet / Saint Laurent

Bag / Chanel

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like