Yksi parhaista (ellei parhain) kokeilemani aurinkovoide on Aloedermalin Solar-niminen tuote. Mikä tekee tästä erityisen ihanan on kevyt koostumus, joka ei jää kiiltelemään iholle. Tuote ei myöskään tuoksu aurinkovoiteelta, joten tämä tuntuu enemmänkin normaalilta päivävoiteelta ja se jättää iholle kauniin himmeän pinnan. Itse hankin tätä SPF50-kertoimella, mutta laitan varmaan vielä SPF20-kertoimen tilaukseen niille päiville, kun en ole pitkiä aikoja auringossa.

Jos kaipaat siis kevyentuntuista ja normaalin voiteen tapaista aurinkosuojaa niin kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä! Toinen hyvä on Cliniquen vastaava, mutta se on perinteisempi aurinkovoide koostumukseltaan. Kuitenkin erittäin hyvä sekin, eli siinä toinen vaihtoehto jota kannattaa tutkia, jos aurinkovoide on hakusessa.

Täällä ollaan innoissaan tulevasta viikonlopusta ja vielä sitäkin enemmän tästä upeasta ilmasta. Näinä lämpiminä kesäpäivinä täytyy aina todeta, että Suomi on vain niin kaunis maa. Välillä meinaa pakahtua, kun katselee luontoa ja sinistä taivasta. Viikonlopun suunnitelma onkin siis ottaa iisisti ja nauttia elämästä. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

I found a nice sunscreen, which leaves the skin looking really nice. The texture is also super light and it doesn’t smell like a sunscreen at all, so it actually feels more like a normal day cream. Definitely one of my favorites for this time of the year!

Have a great weekend everyone!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save