Rakastan pooloneuleita ja käytän niitä lähes koko syksyn ja talven. Mitä muhkeampi malli, sen parempi. Viileän kesän hyvä puoli on se, että voi käyttää ihania yhdistelmiä millä harvemmin voi liikkua ilman, että tulisi joko liian kylmä tai kuuma. Tämä asu sopi hyvin viilenevään kesäiltaan ja neuleen pitkä sivuhalkio takasi sen, että villaneuleessakaan ei tullut liian kuuma. Jalassa on muuten uudet täydelliset farkut Mangosta* ja tässä on kyllä malli kohdillaan (suora lahje ja normaalikorkuinen vyötärö). Kengät ovat muuten ne mitkä ostin NK:sta Tukholman visiitilläni ja onneksi ostin, sillä nämähän toimivat kaikkien asujeni kanssa. Kengät ovat myös harvinaisen mukavat jalassa, joten tätytyy tarkistaa Filipan koko kenkämallisto.

Tänään heräilen vielä Kööpenhaminasta ja  koko päivä menee messuilla, mutta iltakoneella sitten takaisin Helsinkiin. Nämä messumatkat on todella intensiivisiä, joten odotan innolla meidän suunnittelemaa landeilua. Flow jää tosiaan väliin, mutta tällä hetkellä maaseudun rauha kuullostaa huomattavasti paremmalta. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

I love turtlenecks and I wear them all fall season. The chunkier the shape, the better. The good thing about these cold summer days is that you can wear combinations which normally wont work. This wool knit is super warm, but it wasn’t at all too much, so now I can basically wear my favorites all year around, heh.

Today I’m still waking up in Copenhagen, but tonight I’m taking an evening flight and heading home. We have planned a summerhouse weekend, so I can’t wait for that. Have a great weekend everyone!

 

Photos/Thomas D.

Knit / All Saints

Jeans / Mango*

Shoes / Filippa K (similar here*)

Bag / Chloé

Sunnies / Céline

*Commercial links.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save