Cardigan / Busnel   Leather jacket / J. Lindeberg   Coat / Pennyblack

Coat / Modström   Wool coat / Dagmar   Duvet coat / Sofie Schnoor

Wool coat / Esprit   Blazer / Rag & Bone   Blazer / Busnel

 

Viikonloppuna on saanut kaivaa viimeisetkin talvitakit varastosta! Eilen oli sen verran viileä, että hanskatkin olisi pitänyt napata mukaan. Kunnollisia ei löydy kaapistani, joten  tänä talvena ajattelin panostaa kunnon hanskoihin, jotka pitävät näpit lämpimänä seuraavat talvet. Eilen kävimme muuten tutustumassa perheen uuteen tulokkaaseen, eli labbis pentuun. Oli kyllä niin sydämiä sulattava tapaus tämä neiti. Menoa riitti aina hetken kerrallaan ja sitten mentiin untenmaille keräämään energiaa. Liikuttava!

Booztilla on tänä viikonloppuna takkikampanja ja koodilla SAVENOW saa 40€ alennusta valikoiduista takeista. Valitsin suosikkini tähän ja sieltä löytyy mm. tuo ihana harmaa kietaisutakki ja täydellinen nahkarotsi.

 

Boozt has a great coat campaign this weekend and for purchases (on selected items) over 200€ you get 40€ discount with the code SAVENOW. Above you can see my favorites! Yesterday the weather in Helsinki was already very chilly, so I guess fall is properly here now. Today I’m going to get cosy at home, light some candles and chill…perfect Sunday in the making. Enjoy everyone!

 

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

2 comments

Reply

Nappasin viime sunnuntain Boozt:n kamppanjasta (-20%) ihanan Busnelin neuletakin mustana (Mikä kollaasissa oik.alhaalla). Ja se on täydellinen!! Klassikko joka kestää aikaa ❤️
Mukavaa sunnuntaita!
xx J

Reply

Oi, se on ihana – hyvä hankinta! 🙂 Busnelilla on muutenkin niin kivoja juttuja nykyään!

Kiitos ja sitä samaa sinne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *