Housupuvut naisilla – kyllä vai ei? Oma kantani on niin selvä, että sitä ei tarvitse erikseen sanoa, sillä tiedätte, että housupuku on aina ensisijainen valintani. Mekot ja hameet ovat kauniita, mutta hyvin istuvassa puvussa on vain sitä jotain. Tunnen oloni puvussa huomattavasti itsevarmemmaksi, kuin mekossa tai hameessa. Olen täälläkin joskus kertonut, että äitini on suosinut housupukuja niin kauan kuin muistan, joten sillä on varmasti ollut vaikutusta asiaan.

Löysin hiljattain merkin, johon ihastuin palavasti ja sieltä löytyy mitä täydellisempiä housupukuja. Suistudion mallisto on sellainen josta voisin tilata ihan kaiken. Siis oikeasti kaiken! Poikaystäväni on Suit Supplyn asiakas ja Suistudio on saman firman vastine naisille. Ja mikä upea vastine se onkaan! Kirosin hetken, että löysin koko merkin, sillä laitoin heti tilaukseen muutaman jutun, kuten tämän kamelin värisen puvun. Merkin kaikki vaatteet ovat ylellisistä materiaaleista ja leikkaukset ihan viimeiseen asti mietittyjä! Sanoisin, että tässä on merkki jossa on mitä parhain hinta-laatusuhde. Tilasin myös kevääksi yhden takin ja heti kun ilmat lämpenevät niin pääsen näyttämään sen teille! Suistudion sivuille pääsette tästä.

Ihanaa maanantaita kaikille!

 

Women in suits – yes or no? For me it’s a definite YES! I’ve always loved suits way more than dresses or skirts and think a perfectly fitting suit has it’s magic. I feel confident in a suit and it fits my personality in the best way. I think a suit can look very feminine, so I don’t think it’s a masculine choice at all. My mom used to wear suits to parties when I was young, so I guess she influenced me as well!

I recently discovered a brand, that I fell in love with deeply. Suistudio has the most perfect suit selection and actually the entire collection is something I would wear. Very rare to find a brand that I see myself wearing all day everyday! The material choices are perfect and the cuts are amazing. This brand offers a great value for your money, so if you’re not yet familiar with Suistudio’s selection, you should check it out here.

Have a great week everyone!

 

Photos/Thomas Location / Hotel F6

Suit / Suistudio

Silk blouse / Andiata*

Heels / Christian Louboutin

Belt / & Other Stories

*Gifted.

 

You May Also Like

16 comments

Reply

Housupuvussa koen minäkin oloni omimmaksi. Ja tuo kuvan puku on upea, kiitos vinkistä! 🙂

Reply

Eikö olekin? 🙂 Ja laatu on ihana mieletön!

Reply

Very classy, timeless and empowering suit combo! Happy Monday beautiful!

https://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear and you too! 🙂

Reply

Moi, voi ei miksi kerroit tästä merkistä 🙂 Ihania vaatteita! Löysin ihanan trenssin kevääksi. Tosin pitää katsoa vielä luonnossa minkä värinen beige takki on, koska beige on vähän välillä vaikea sävy. Joskus liian keltainen tai sitten liian tunkkainen 🙂

Reply

Moikka! Heh, sanoin juuri näin poikaystävälleni, kun hän kertoi tästä merkista 😀 Liian ihania vaatteita! Oi, toivotaan, että trenssin sävy on täydellinen. Kerrothan sitten miten kävi! 🙂

Reply

Kiva, kiitos vinkistä 🙂 tailored suits ovat ehdottomasti juttuni. Tähän asti olen käyttänyt REISSin housupukuja niiden omalle vartalolleni sopivan istuvuuden vuoksi, mutta heidän housupukuvalikoima ei ole kovin iso. Tutkinpa siis mitä Suitstudiolta löytyy 🙂

Reply

Ole hyvä! 🙂 Tämä on todellakin tutustumisen arvoinen merkki! Ja olin todella hämmästynyt laadusta ja kaikesta viimeistelystä. Materiaalit ovat viimeisen päälle valittu ja kaikki pukupusseista lähtien luo fiiliksen, että on ostanut huomattavasti kalliimman puvun. Myös asiakaspalvelu on erinomaista! 🙂

Reply

Miten tämä merkki on jäänyt minulta huomaamatta? Ihan uskomattoman tyylikkäitä pukuja ja tämä päälläsi oleva on todella kaunis!

Reply

Tämä on siis mielestäni uusi merkki – lanseerattu vasta viime vuoden lopulla? Mutta todella – valikoima on ihana! 🙂

Reply

J’adore ce look! Merci de nous avoir fait découvrir cette marque.

Je pense bientôt craquer sur une de leur veste de costume

Bisous

Marie

Reply

Merci beaucoup Marie! 🙂

Bisous

Reply

Wau, mikä sivusto! Ja mikä parasta, kaikkea on kolmessa mitoituksessa! Jospa kerrankin löytäisi suorat housut, joita ei tarvitse lyhentää!

Reply

Eikö olekin aivan ihana! 🙂 Ja totta, tämäkin vielä! Itse ostin nämä housut short-mitalla, sillä halusin, että ne ovat nilkkapituiset!

Reply

Upea sinä! Noi hiukset, niiiiiiin täydelliset!

Reply

Kiitos Tanya! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *