Alexan häistä on vierähtänyt jo lähes viikko, mutta onneksi kuvien kautta pääsee takaisin tähän ihanaan viikonloppuun. Häiden pukukoodi oli valkoinen ja musta, mikä oli mielestäni täydellinen idea. Me tytöt pukeuduimme valkoiseen ja itse valitsin valkoisen housupuvun (yllätys). Siinä oli hyvä olla koko illan ja se tuntui omalta. Korot alkoivat kyllä vaivaamaan illan pikkutunneilla, mutta se olikin hyvä merkki siitä, että oli aika suunnata hotellille nukkumaan. Häät menivät kaikin puolin erittäin hyvin ja miljöö oli jo itsessään niin upea, että koko päivä tuntui lähes satumaiselta. Jos joku siis suunnittelee tai haaveilee ulkomailla järjestettävistä häistä, niin voin sanoa, että tuskin tulette katumaan!

Olen nyt Tukholmassa Balmuirin kanssa ja saavuimme tänne eilen. Meillä oli ihana illallinen ennen siirtymistä Balmuirin uuden myymälän avajaisiin (lisää tästä kun saan käytyä kuvia läpi). Tilaisuuden jälkeen tulin takaisin maailman täydellisempään hotellihuoneeseeni ja rentouduin hetken kylvyssä ja sen jälkeen unten maille pehmeään sänkyyn. Tänään olisi tiedossa vähän kaupungilla kiertelyä ja lounasta ennen illan paluulentoa takaisin Helsinkiin!

Tuntuu, että viikossa on tapahtunut niin paljon etten pysy blogissa perässä kaikesta, mutta ensi viikolla lisää tästä Tukholman reissusta ja Balmuirin myymälän avajaisista. Suuri kiitos jo nyt Balmuirille kutsusta tänne ja mielettömän hienosti organisoidusta matkasta!

 

Can’t believe Alexa’s wedding was only a week ago! The dress code was black and white, so we girls wore all white. I think it’s very elegant to see all guests wearing only two colors. I chose a white suit, which I loved and hope to be able to wear it again soon!

 

*Photo/Lauri D.