Olen löytänyt hiljattain muutaman luottotuotteen, josta halusin vinkata myös teille! Meikkipussiini jää vain ne parhaiksi havaitut tuotteet ja nämä alla olevat toimivat ainakin itselläni moitteettomasti. Tykkään kuulaasta ja luonnollisesta meikistä ja sen saavuttamiseksi ihon pitää olla hyvässä kunnossa ja tuotteet tarpeeksi kevyitä (mutta samalla tarpeeksi peittäviä). Näillä tuotteilla saa juuri sellaisen luonnollisen nude lookin aikaan.

Lumene Instant Glow UV Primer

Tämä Lumenen primeri antaa kasvoille kauniin hehkun ja kiinnittää meikin hyvin. Tätä voi myös käyttää yksinään ja parasta tässä on vielä se, että tuotteesta löytyy SPF30. Yksi kesän ihanin tuote heittämällä! Plussaa vielä todella kauniista pakkauksesta.

Smashbox Under Eye Primer

Tässä kolmenkympin rajan ylittäneenä, olen huomannut, että meikki kertyy välillä silmien ympärillä oleviin juonteisiin. Törmäsin tähän Smashboxin silmänalusprimeriin ja se lupaa tasoittaa silmänympärysihoa ja kirkastaa sitä. Mielestäni se tekee kaiken mitä lupaakin, eli on ihan loistava tuote. Se tekee meikistä huomattavasti siistimmän näköisen, kun silmien ympärillä olevat juonteet eivät kerää meikkiä oikeastaan ollenkaan. Se kirkastaa ilmettä myös ihan sellaisenaan, joten se on loistava apu myös niihin päiviin kun ei muuten meikkaisi paljon.

Kora Organics Noni Glow Facial Oil

Kora Organics on itselleni uusi tuttavuus, mutta luin, että tämä kasvoöljy on yksi Miranda Kerrin suosikeista. Hän on siis Koran takana ja kyseessähän on luonnonkosmetiikkamerkki. Aloitin nyt testaamalla sarjasta tämän öljyn ja tykästyin siihen kovin. Tuotteessa on käytetty Noni-hedelmän uutetta ja se on yksi KORA Organicsin pääraaka-aineista, jota käytetään kaikissa tuotteissa. Noni on antioksidantti- ja vitamiinipommi, joka ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä ja toimii immuunipuolustusta tukevana raaka-aineena. Näiden hyötyjen lisäksi tässä öljyssä on ihana hento tuoksu ja se imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja kuulaaksi. Tämä nousi yhdeksi suosikkiöljykseni mikä on paljon sanottu, sillä olen testannut niitä kymmeniä!

Clinique Pretty Easy Liquid Eyeliner

Tämä on helppokäyttöisin silmänrajaustussi johon olen törmännyt. Tällä saa mielettömän ohuen ja tarkan jäljen tai sitten halutessaan todella intensiivisen lopputuloksen. Parasta on se, että kynää on niin helppo käyttää (sen pää on niin ohut), että sillä ei voi olla onnistumatta. Jos siistit ja ohuet rajaukset ovat siis hakusessa, niin kannattaa testata tätä! Itse ainakin ihastuin palavasti ja tämä jää pysyvästi meikkipussiini.

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *