Style Plaza Musta Bleiseri Asu2 27

 

Toivottavasti teillä on ollut ihana juhannusviikonloppu? Meillä tämä keskikesän juhla on kulunut hyvin perinteisesti, vaikka kokko jäi tänä vuonna polttamatta aaton sateisen ilman vuoksi. Eilen aurinko sentään paistoi ja saimme ystäväperheen tänne mökille, joten hauskaa on ollut. Tästä se kesä sitten starttaa ihan kunnolla (toivottavasti)!

Tänään ajamme Espooseen ja vietämme siellä vielä yhden yön, eli tämä “mini lomani” vielä jatkuu. Nyt jaksaa sitten painaa taas täysillä ennen virallisen loman alkua…ja eihän siihenkään ole enää kuin muutama lyhyt viikko. Lomani alkaa serkkuni häillä ja viikko siitä on ystäväpariskuntamme häät Puolassa, joten saan kyllä rakkaudentäyteisen alun lomalleni. Ihanaa!

Asusta sen verran, että eikö tämä kultanapillinen bleiseri näyttä niin raikkaalta farkkujen ja valkoisen t-paidan kanssa? Tästä on noussut yksi suosikkini tänä keväänä! Kuva otettiin muuten Venetsiassa ja kamera sanoi itsensä irti heti tämän jälkeen. Sentään tämä yksi kuva oli käyttökelpoinen ja se onneksi riitti. Välillä kamerassa voi olla yli 100 kuvaa yhdestä asusta ja niistä vain muutama on sellainen mitä kehtaa julkaista, heh. Tässä kävi siis tuuri!

Rentouttavaa sunnuntaita!

 

Blazer / H&M (similar here*)

T-shirt / H&M (similar here*)

Jeans / Totême*

Sneakers / Geox*

Bag / Balmuir*

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *