Style Plaza Striped Summer Dress 2

 

Olen tehnyt muutaman loistavan alehankinnan tänä kesänä ja kaikki niistä ovat olleet pitkähihaisia mekkoja tai pellavavaatteita. Ajattomia vaatekappaleita mitä voin käyttää tulevina kesinä ja lomamatkoilla. Sanoinkin jo aikaisemmin, että olen hankkinut ennätysmäärän mekkoja tänä vuonna kaappiini. Mekkoja on tullut käytettyä aikaisemmin todella vähän, mutta nyt helteellä ne ovat ihan voittamattomia. Vannon myös niiden pellavavaatteiden nimeen, sillä pellava hengittää ja kuivuu nopeasti, joten se on paras materiaali kuumalla. Tämän raidallisen mekon löysin Zaran alesta ja tykästyin siihen kovasti. Oikeastaan se täytti kaikki kriteerini ja ihmettelin, että miksi en ikinä nähnyt sitä, kun se saapui myymälään. Olisin varmasti ostanut sen normaalihintaisenakin, joten tämän kanssa kävi tuuri. Joskus näin!

Nyt tuntuu, että näistä helteistä on saanut nauttia niin pitkään, että odotan jo vilpoisampia ilmoja ja sadetta. Meillä on kaupungissa aivan liian kuuma, joten kun palaan lomilta takaisin, niin toivon todella, että helteet ovat jo väistyneet. Sitä ilmeisesti luvataankin ja ensimmäistä kertaa ikinä iloitsen näistä uutisista (varmasti monen muun kanssa).

Ihanaa torstaita kaikille!

 

Style Plaza Striped Summer Dress 5Style Plaza Striped Summer Dress 1 Style Plaza Striped Summer Dress 8Style Plaza Raidallinen Mekko Style Plaza Striped Summer Dress 10Photos/Thomas D.

Dress / Zara

Bag / Céline

Sandals / Les Tropeziennes

Sunnies / Le Specs