Anna Balmuir Hat 5 Jpg

 

Luin Alexan blogista hauskan 7 syntiäni-haasteen ja tässä omat vastaukseni tähän:

Herkuttelusyntini… 

Voisin elää pelkällä suklaalla ja jos ostan kotiin Fazerin sinistä, niin siitä ei kyllä jää palaakaan seuraavalle päivälle. Olen aina tykännyt suklaasta ja nyt olen yrittänyt hieman hillitä itseäni ja jättää herkuttelun muutamalle päivälle viikossa (sen seitsemän päivän sijaan). Kesällä olen toki tästä lipsunut, mutta lomalla annan luvan itselleni syödä juuri sitä mitä mieli tekee. Suklaa on siis suurin herkuttelusyntini ja ilman poppareita en voi mennä elokuvateatteriin! Juustoista en myöskään koskaan kieltäydy (ellei kyseessä ole sinihomejuusto).

Ihonhoitosyntini…

Hoidan ihoani hyvinkin säntillisesti ja välillä ehkä liiankin huolella. Olen kiitollinen äidilleni siitä, että hän antoi hyvät eväät ihonhoitoon ollessani teini-ikäinen ja mm. meikin kanssa nukkuminen on asia mitä olen elämäni aikana tehnyt vain muutaman kerran. Yksi niistä kerroista oli kun tulimme tanssiparini kanssa vanhojentanssien jatkoilta vanhempieni luokse aamuyöllä ja muutaman tunnin unien jälkeen oli sitten vuorossa tanssit vielä koulun edessä. Siinä ei siis tullut mieleenkään alkaa puhdistamaan ammattimeikkaajan työtä, aloittaakseen uudestaan omin vapisevin sormin vain muutaman tunnin kuluttua, heh. Tuli siis nukuttua meikit naamalla ja kampaus tukevasti päässä!

 

Style Plaza Esse Skin Care9

 

Siivoussyntini…

Olen järjestelmällinen ja tykkään, kun tavarat ovat paikoillaan, mutta lattian pesusta en niin välitä. Se tuntuu aina jotenkin liian vaivalloiselta, vaikka meidän pienen kaksion saakin hetkessä kuurattua. Rakastan myös uusia puhtaita lakanoita ja ne vaihdetaankin säännöllisesti, mutta siitä huolimatta emme kumpikaan tykkää vaihtaa niitä. Tai no, nauttiiko kukaan lakanoiden vaihtamisesta?

Hiussyntini…

Olen maailman laiskin hiusteni kanssa ja siksi hyvän kampaaja on pakollinen. Leikkaus pitää olla sellainen, että se näyttää hyvältä vaikken tekisi sille mitään. Polkka on hyväksi havaittu kampaus itselleni ja pienellä vaivalla sen saa nopeasti kuosiin. Käyn kampaajalla 2-3 kertaa vuodessa, joten en voisi ikinä harkita mitään sellaista kampausta/väriä mikä pakottaisi istumaan kampaajan tuoliin parin viikon välein. Ja jos näin olisi, niin konkurssi yllättäisi aika nopeasti, heh.

 

All White Style Plaza 7

 

Ystävyyssyntini…

Bestikseni asuvat ulkomailla ja heidän kanssa yhteyden pitäminen on välillä retuperällä. Olen myös huono vastaamaan viesteihin, joten siinä pitäisi tsempata. Itselläni on paha tapa lukea viestit lennossa ( ja ajatuksena vastata myöhemmin), mutta sitten ne unohtuvat ja vastaus voi tulla viikonkin viiveellä. Ensi viikolla pääsen onneksi illallistamaan yhden ulkomailla asuvan ystäväni kanssa pitkän kaavan mukaan enkä malta odottaa!

Pukeutumissyntini…

Käytän välillä samoja asuja tai vaatekappaleita päivästä toiseen, eli olen ajoittain laiska pukeutuja. On muutamia luottoasuja joita käytän, kun en jaksa miettiä pukeutumista sen enempää ja niillä sitten mennään. Välillä vähän turhankin pitkään…

Sofia Ruutu Anna Sofia Jpg 1

 

Parisuhdesyntini…

Välillä tulee vietettyä liikaa aikaa koneella (blogia kun työstän päivätyöni jälkeen), mutta vastapainona vietämme poikaystäväni kanssa usein treffi-iltoja ja menemme ulos syömään. Se on meidän keskistä laatuaikaa ja olemme yrittäneet pitää kiinni näistä yhteisistä illallisista. Olemme olleet syksyllä yhdeksän vuotta yhdessä ja fakta on se, että parisuhteen eteen pitää nähdä vaivaa puolin ja toisin (nyt ja aina), että se kestäisi läpi elämän. Treffi-illat siis jatkossakin kunniaan!

Aiheesta puheen ollen, tänään lähdemme vanhaan kotikaupunkiimme, joka myös tunnetaan rakkaudenkaupunkina. Vietämme siellä kaksi yötä ja siitä jatkamme sitten viikonlopuksi poikaystäväni perheen luokse. Menemme yllättämään hänen isänsä joka juhlii syntymäpäiviään, joten yritän olla tässä sanomatta kaupungin nimeä, mikäli hän lukisi tämän postauksen, heh. Instasta olen jo blokannut hänet, joten toivotaan, että salaisuus pysyy loppuun saakka!

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!