Sofiaruutuxgauharhelsinki1

 

Voisiko kaikki maanantait alkaa niin kivasti kuin eilen? Töiden jälkeen kävelin nimittäin Gauhar Helsingin putiikkiin Punavuorenkadulle ja pääsin juhlistamaan Sofian uutta yhteistyötä – hän on nimittäin suunnitellut mielettömän kauniit korvakorut Gauhar Helsingille! Meille oli katettu kaunis joulupöytä myymälään ja Levain vastasi illan ruuasta. Oli kyllä herkullinen dinneri ja ihana maanantain aloitus.

Ihastuin Sofian suunnittelemiin koruihin ja jos tämä lahjakas nainen suunnittelisi kokonaisen malliston, niin veikkaan, että se myytäisiin nopeasti loppuun. Tämä kyseinen koru on erityisen ihana ja Sofia on suunnitellut ne näyttäväksi, mutta myös sellaiseksi, että niitä voi käyttää arjessa vaikkapa neuleen ja farkkujen parina. Kauniin ulkonäön lisäksi parasta korviksissa on niiden kepeys – ne ovat äärimmäisen kevyet, joten ne eivät venytä korvanlehteä. Asia mikä on kookkaampien korvakorujen kanssa aina ongelma.

Mallisto tulee myyntiin Gauhar Helsingin verkkokauppaan 18.päivä, mutta myymälästä ne saa jo 17.päivä, kun Sofia on järkännyt pre-shopping tilaisuuden klo.17-19. Jos haluat nämä ihanat korvikset omaksesi niin suosittelen, että kipität ensi viikolla Punvuorenkadun myymälään! Korvakorujen hinta on 110€.

Onnittelut vielä Sofialle upeasta yhteistyöstä ja kiitos Gauhar Helsingille (+ihanille vieraille) illasta!

 

Sofiaruutuxgauharhelsinki6Sofiaruutuxgauhar1 Sofiaruutuxgauharhelsinki2Photos/Thomas D.