Venla Gaala1 3

 

Ystäväni Anni Ruuth on ihan mielettömän taitava suunnittelija, jonka luomukset ovat aina upeita. Viimeksi niitä näkyi Linnan Juhlissa ja viikonlopun Venla-gaalassa. Mielestäni Annin puku oli heittämällä illan tyylikkäin ja se iski itseeni niin kovasti, että pyysin Annilta kuvia, jotta saisin jakaa sen täällä teidänkin kanssa. Itse käytän paljon housupukuja ja tunnenkin niissä oloni itsevarmimmaksi, joten ei ihme, että tämä mieletön setti kolahti. Tämä kokonaisuus näytti vielä erityisen upealta kuvankauniin näyttelijän Alina Tomnikovin päällä.

Anni kertoi puvusta näin; “Halusin suunnitella vähemmän perinteisen iltapuvun ja jotakin leikkisää, joka sopisi Alinan luonteeseen. Siksi päädyin kaksiosaiseen housupukuun säilyttäen kuitenkin iltapukumaisen-viban. Puvun yläosa on luonnonvalkoinen Dupion silkki toppi ja yksityiskohtina runsaasti helmiä. Alaosana on leveät housut joiden materiaalina Italialainen raskas villa crepe.”

Tämä puku sai ainakin itseltäni täydet pisteet ja iso kiitos Annille, kun sain jakaa kuvat myös täällä blogini puolella!

Kuvaaja: Lauri Laukkanen
Muah: Emma Räsänen
Korut: Guardian Of the Baltic Sea

 

Venla Gaala1 9Venla Gaala1 4 Venla Gaala1 2

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *