Style Plaza Trenssi15

 

Täällä ollaan oltu alkuviikko aivan silmät ristissä. Saimme Coco koiran hoitoon maanantaina ja raukalla oli ollut leikkaus viime viikolla. Lääkkeiden seurauksena pienellä oli mennyt maha sekaisin ja joutunut ramppaamaan ulkona useamman kerran yössä. Odotin siis aavistuksen kauhulla tätä “lapsenvahtivuoroa”, sillä yöheräilyt ei kuulostanut kovin houkuttelevilta. Maha oli onneksi maanantaina jo rauhoittunut (kuin tilauksesta), mutta itsehän en sitten saanut kunnolla nukuttua, kun tuli stressattua, että miten koira pärjää ja pitääkö lähteä ulos. Kaikki on mennyt todella hyvin, mutta heti kun omat yöunet menevät sekaisin, niin olen puoliteholla liikenteessä. Eilenkin lähdin töihin koiran aamuruoan ja ulkoilutuksen jälkeen ja puolessa välissä matkaa pysähdyin miettimään, että suljinkohan kodin ulko-ovea ollenkaan. Onneksi mies oli kotona suihkussa, joten ei tarvinnut lähteä takaisin tarkistamaan, mutta osa aivoistani selkeästi sulkeutuu, jos en saa kunnon yöunia alle. Kuulun siihen kastiin kenelle pitkät unet (vähintään kahdeksan tuntia) on ihan välttämättömät ja heti kun tulee pari huonosti nukuttua yötä, niin olen kuin zombie.

Väsymyksestä huolimatta ollaan nautittu Cocon seurasta (niin kiltti koira) ja päästy tietenkin ulkoilemaan normaalia enemmän, kun on ollut hyvä “syy” lähteä monta kertaa päivässä ulos. Eilenkin tuli tehtyä pitkä lenkki merenrannalla töiden jälkeen kolmistaan. Oli kyllä ihana saada vähän happea ja nauttia mitä täydellisimmästä kevätsäästä! Olen sitä mieltä, että talvi on ihana asia puhtaasti sen takia, että sen jälkeen osaa taas arvostaa niin paljon enemmän valoa ja lämpöä.

Keväästä ja lämmöstä puheen ollen, tässä asussa päälläni on ystäväni kevättakki, joka oli kuvauslainassa. Sain sovittaa hänen trenssiä*, kun mietin sen ostoa, mutta päädyin sitten tähän Elloksen* rennompaan versioon. Ihana tämäkin ja lähempänä klassista mallia! Kevättakin lisäksi jalassa on syntymäpäivälahjani, jonka korkkaamista olen odottanut tammikuusta lähtien. Ranskalaisen Vejan* tennarit on ihania ja jalassa todella mukavat! Varmasti tämän kevään ja kesän luottotennarit. Vejan malleja löytää mm. & Other Storiesin tai Net-a-Porterin valikoimasta. NAP:ilta saa muuten -15% nyt koodilla NETAPORTER15.

Aurinkoista torstaita kaikille!

 

Style Plaza Trenssi8Style Plaza Trench1Style Plaza Trenssi20 Style Plaza Trenssi14 Style Plaza Trenssi18 Photos/Thomas D.

Trench / H&M*

Knit / H&M*

Jeans / Gina Tricot*

Sneakers / Veja*

Bag / Céline

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *