Style Plaza Kosmetiikka4

 

Olen saanut testiin muutamia uusia meikkituotteita ja nämä kolme ovat jääneet pysyvästi meikkipussiini, joten ne ansaitsevat noston täällä blogin puolella! Pysyn usein niissä tutuissa ja turvallisissa tuotteissa ja tähän ikään mennessä on tullut testailtua sen verran monia tuotteita, että ihan helpolla ei niitä vanhoja suosikkeja syrjäytetä. Tässä kuitenkin kolme sellaista tuotetta, jota voin lämmöllä suositella eteenpäin!

Idun Minerals / Perfect Eyebrows-kulmageeli

Idun Minerals on ruotsalainen kosmetiikkasarja ja heiltä löytyy mm. loistavia mineraalimeikkejä jotka eivät sisällä mitään turhia lisäaineita ja siksi sopivat herkälle iholle. Itse en käytä mineraalimeikkejä ollenkaan, mutta brändin sävyttävä kulmageeli on aivan loistava! Geelissä on mukana pieniä kuituja, jotka tuuheuttavat kulmia ja sävyvalikoima on loistava. Itse käytän “lightia” ja se on juuri täydellinen vaaleahiuksiselle. Pieni harjapää helpottaa myös levittämistä ja geeli pitää kulmat ojennuksessa koko päivän. Sarjan tuotteita löytyy siis apteekeista ja mm. täältä bongasin tämän kulmageelin alennuksella.

Madaran Glossy Venom-huulikiilto

Madaran meikkejä on odotettu pitkään ja vihdoin ne on täällä! Sain testiin merkin tuotteita ja tykästyin niistä useampaan. Tämä kauniin sävyinen huulikiilto on aivan ihana, sillä koostumus pitää huulet kosteutettuna eikö kiilto jätä ollenkaan tahmaista lopputulosta. Käytän suurimmaksi osaksi luonnonkosmetiikkaa ja etenkin huulituotteissa pidän sitä tärkeänä, koska osan meikistä tulee väkisinkin “syötyä”. Itseltäni löytyy tästä sävy Magnetic Nude.

Madaran Skin Equal – meikkivoide

Tämä on aivan ihana luonnonkosmetiikan meikkivoide! Koostumus on kevyt, levittyy hyvin ja jättää kauniin luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen. Jos itselläni ei olisi vieläkin näin paljon näppyjä ja peitettävää, niin siirtyisin käyttämään tätä pääsääntöisesti. Nyt käytän ristiin Lumenen CC-voidetta, Essen meikkivoidetta ja tätä. Niinä päivinä, kun näppytilanne ei ole hälyttävimmästä päästä (tai on viikonloppu enkä jaksa erityisemmin meikata), niin käytän tätä. Lumenen CC ja Essen meikkivoiteet ovat peittävämpiä, joten niitä käytän silloin kun haluan saada tasaisemman ihon.  Suosittelen tätä lämmöllä niille kenellä ei ole suurempia iho-ongelmia ja haluavat meikkivoiteeltaan luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen!

 

*Kaikki tuotteet on saatu testiin blogin kautta.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *