Screen Shot 2020 02 01 At 19 07 40

 

Meidän kotimme sisustus etenee pala palalta, mutta paljon on vielä tehtävää, ennen kuin voi sanoa sen olevan täysin valmis. Moni sanoo, että kodin sisustus ei ole koskaan kokonaan valmis, mutta jos nyt lähdetään siitä, että saadaan kattovalaisin olohuoneeseen ja ruokapöydän ympärille tuolit, niin ollaan jo pitkällä meidän mittapuulla, heh. Olen tykästynyt ruotsalaisen Crean huonekaluihin ja sohvan eteen mietin tuota mustaa penkkiä. Meidän nykyinen sohvapöytä on liian iso ja se on myös marmoria (kuten meidän ruokapöytä), joten se menee vaihtoon.

Sen lisäksi harkitsemme Flosin klassikkokruunua, mutta koko hieman mietityttää. Valintamme olisi tämä pienempi malli, mutta pelkään, että se on silti liian kookas matalahkoon tilaan. Toisaalta se olisi olohuoneen “statement”, joten ehkä se kuitenkin sopisi.

Makuuhuoneeseen tilasimme pyöreän peilin, mutta se ei ikinä saapunut (en voi suositella Rum21:sta), joten se pitää laittaa nyt uudestaan tilaukseen jostain muualta. Zarrosta bongasin nämä kauniit sivupöydät ja ne voisivat sopia makuuhuoneessa yöpöytinä. Balmuirin tekstiilit (etenkin huovat) ovat suosikkejani ja niiden päällä (ja alla) tulee vietettyä paljon aikaa aina sohvalla makoillessa. Ihastuin tähän uuteen kevätmalliston huopaan* ja harkitsen sen tilaamista makkariin. Ainakin näiden Lucca alpakkahuopien* laatu on ihan mielettömän hyvä, joten niihin uskaltaa satsata!

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *