Chanel Flap Bag

 

Chanelin medium kokoinen flap bag hopeisilla yksityiskohdilla on kiikkunut laukkutoivelistani kärjessä jo vuosia. Hinta on sinä aikana pelkästään noussut ja tällä hetkellä se on jo reippaasti yli oman kipurajani. Tiesin siis, että tulen ostamaan sen käytettynä, jos sellainen tulisi joskus vastaan luotettavalta myyjältä ja oikeaan hintaan. Tiesin myös, että tämän laukun tieltä tulisi myydä jotain pois ja niinhän siinä kävi, että jouduin luopumaan ministäni. Onneksi se sai hyvän uuden kodin ja ehkä joku päivä sama laukku löytää vielä tiensä kaappiini!

Mies vähän naureskeli, että mikä laukku on sitten seuraavana “pakko saada”, mutta rehellisesti sanottuna tämä oli se ykköstoive niin kauan, että ainakaan toistaiseksi en ole keksinyt mitään toista joka aiheuttaisi samanmoisia fiiliksiä. Varmasti uusia laukkuja tulee hankittua tämänkin jälkeen (ja tiedän mikä se tulisi todennäköisesti olemaan), mutta vaikea uskoa, että mitään (etenkään tämän hintaluokan) laukkua miettisin ihan näin monta vuotta samalla tavalla.

Ehkä vielä joku kaunis päivä voin käyttää laukkua muuallakin kuin pelkästään taloyhtiön sisäpihalla asukuvia ottaessa, eli sitä päivää odotellessa heh!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *