Style Plaza Weleda Stretch Mark Oil

 

Olen aina rakastanut öljyjä ihonhoidossa, mutta hyviä sellaisia on vaikea löytää. Öljyn pitää imeytyä nopeasti, ei tahmata vaatteita ja lakanoita sekä tietenkin kosteuttaa ihoa. Nyt raskausaikana olen käyttänyt pääsääntöisesti kolmea erityylistä öljyä (yksi näistä on tosin seerumi) ja yhtä lähestulkoon joka ilta raskauden puolesta välistä lähtien. Olen kuullut, että raskausarpien todennäköisyys löytyy geeneistä ja ihotyypistä, eli pelkillä ulkoisilla asioilla niitä ei voi täysin estää. Itse olen toistaiseksi selvinnyt vähällä raskausarpien suhteen ja oikeastaan ainoat haaleat jäljet on tullut lantion kohdalle. Öljyjen tehosta raskausarpien ehkäisyyn en voi siis täysillä mennä takuuseen, mutta näihin alla oleviin tuotteisiin olen ihastunut!

Weleda Stretch Mark Massage Oil

Sain tämän alunperin blogin kautta testiin ja ihastuin siihen niin paljon, että ostin juuri toisen pullon edellisen loputtua. Tämä on aivan täydellinen luonnonkosmetiikan öljy ja vaikka mitään arpia (tai raskautta) ei olisikaan niin tätä voi luonnollisesti käyttää. Parasta tässä öljyssä on se miten nopeasti se imeytyy ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Koen myös, että pumppupullo on erityisen kätevä, koska öljyä on helppo annostella oikea määrä. Meillä on tapana, että aina iltaisin mies hieroo tällä mahaani ja juttelee bébélle. Win-win tilanne meille kaikille, heh!

Madara Firming Antioxidant Body Oil

Tämä Madaran vitamiinipitoinen öljy on myös erinomainen ja tätä olen käyttänyt koko kroppaan, sillä se on Weledaa riittoisampi. Aktiivinaineina on mm. sitruunaruohoa ja timjamia, jotka tekevät ihosta pehmeän. Tuote on täysin vegaaninen ja Weledan tapaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Weledan pumppupullo on annosteluun kätevämpi ja jos näistä kahdesta pitäisi valita, niin suosikkini on Weleda ihan sen takia, että koostumus on mielestäni aavistuksen tätä Madaraa samettisempi ja se imeytyy nopeammin.

Lierac Phytolastil Solution Stretch Mark Correction Concentrate

Tällä tuotteella on varsinainen nimihirviö ja kyseessä ei ole oikeastaan öljy vaan raskausarpien vaalentamiseen tarkoitettu seerumi. Tämä tosiaan auttaa häivyttämään jo olemassa olevia arpia, eli on täydellinen täsmähoitotuote niihin kohtiin mihin arpia on jo muodostunut. Tätä suositellaan käytettäväksi paikallisesti aamun-illoin kahdeksan viikon ajan ja tuote on koostumukseltaan geelimäinen. Pumppupullosta on helppo annostella oikea määrä tuotetta ja levittää sitä tosiaan vain ongelmakohtiin. Itse olen käyttänyt tätä vasta niin vähän aikaan, etten osaa sanoa tehosta juuri mitään, mutta luin arvosteluja joissa tätä kehuttiin, joten odotukset ovat korkealla. Palaan tähän siis vielä myöhemmin, kun voin sanoa tehosta enemmän! Samaan sarjaan kuuluu muuten myös geelimäinen vartalovoide ja kuorintavoide.

 

*Tuotteet saatu testiin blogin kautta.