Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 41

 

Terveisiä landelta! Ajoimme tänne eilen illalla ja yllätyimme, että tiellä ei ollut pahemmin mitään liikennettä enää kahdeksan maissa. Ihmiset taisivat lähteä juhannuksen viettoon jo aikaisemmin? Koko matkan oli tummia pilviä ja luonnollisesti heti kun pääsimme mökin pihaan, niin taivas repesi. Vaikka sateesta en niin välitä, niin tuohan se kivaa tunnelmaa. Etenkin kun on jo saanut nauttia niin monesta upeasta hellepäivästä! Nyt ulkona on kyllä ihan myrskytuuli, joten tänään pysytään visusti sisällä tai katetulla terassilla. Nyt se takallinen terassi tulee kyllä tarpeeseen ja eilen siinä takan vieressä oli niin ihana istuskella, kun sade ropisi lasikattoon. Ilmoista siis viis – nautitaan tästä keskikesän juhlasta!

Ihanaa juhannusta kaikille!

Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 45

 

Joskus sitä unohtaa, että vaatekaapin yksinkertaisimmat vaatteet ovat ne ihanimmat. Käännyn usein perus t-paidan ja farkkujen puoleen ja niissä on aina yhtä hyvä olla. Ei sitä tarvitse sen enempää kikkailla ja tähän yhdistelmään on helppo kääntyä jos ei jaksa sen enempää miettiä mitä päällensä laittaa. Suosittelen muuten kokeilemaan t-paitaa jossa on aavistuksen pidemmät hihat. Ne tekevät asusta heti astetta pukevamman! Farkuissa rakastan taas korkeavyötäröisiä malleja, mutta hyviä sellaisia on hankala löytää. Olen ollut tyytyväinen näihin H&M:n farkkuihin, eli niitä kannattaa käydä sovittamassa jos hakusessa on suoralla lahkeella ja korkealla vyötäröllä varustettu malli.

Täällä odotetaan juhannusta jo kuumeisesti ja vaikka helle onkin väistynyt (yllätys, yllätys) niin voimme nauttia siitä, että voi hyvällä omalla tunnolla käpertyä vaikka koko päiväksi sohvan nurkkaan lukemaan hyvää kirjaa tai istua lämpimässä saunassa ajan kanssa. Sekin on ihanaa, kun ulkona on viileämpää ja sateista. Unikin maistuu erityisen hyvin silloin! Oli siis ilma mikä tahansa, niin juhannuksessa on aina jotain taikaa. Viikonloppua odotellessa!

 

Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 52

Style Plaza Siniset Farkut3 Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 55Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 65 Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 60Photos/Thomas D.

T-shirt / H&M (similar here*)

Jeans / H&M (similar here*)

Heels / Christian Louboutin

Bag / Céline

Sunnies / Le Specs

*Commercial links.