Style Plaza Parka Coat 4

 

Pelkästään näitä viime kesän asuja katsellessani muistan kuinka kylmästä kesästä olikaan kyse. Olikohan yhtään kunnollista hellepäivää? Ei ainakaan jos näihin asuihin on uskominen. Italian lomalla sain sentään käyttää hellevaatteita, mutta en muista, että olisin niitä Suomessa tarvinnut. Tämä kesä onkin sitten ollut helteinen senkin edestä ja hellevaatteille on ollut todellinen tilaus. Löysin alennusmyynneistä muutaman kivan mekon ja normaalistihan käytän todella harvoin mekkoja, mutta nyt niitä on tullut käytettyä enemmän kuin koskaan.

Tänään alkaa muuten kauan odotettu lomani enkä malta aloittaa kolmen viikon taukoa normaalista arjesta. Vaikka arki on ihan parasta, niin pieni irtiotto tekee aina hyvää! Lomani alkaa vielä ihanasti, sillä serkkuni menee huomenna naimisiin. Suuntaamme siis Turkuun häähumun keskelle ja seuraavana viikonloppuna hyvä ystäväpariskuntamme menee naimisiin Puolassa. Sulho on ranskalainen ja morsian puolalainen, mutta he asuvat nykyään Luxembourgissa. Hauskaa on se, että he tapasivat toisensa samaan aikaan, kun tapasimme poikaystäväni kanssa. He tutustuivat Rovaniemellä ja me Ranskassa, joten Suomella on ollut suuri rooli heidän tarinassaan. Poikaystäväni on vielä best man, joten häistä tulee varmasti ikimuistoiset.

Nyt vielä päiväksi toimistolle, illalla sitten Espooseen vanhempieni luokse ja huomenna nokka kohti Turkua. Aurinkoista viikonloppua kaikille!

 

Style Plaza Andiata Fringe Coat 6 1Style Plaza Mango Blazer 9Style Plaza Outfit Andiata Starla 7Style Plaza Leather Pants 5Superga Sneakers 11Anna Balmuir Hat 6 JpgStyle Plaza Oversized Blazer 8Style Plaza Bomber 6Style Plaza Mango Jeans 9

Style Plaza Kesan Kosmetiikka 3

 

Kesällä hoidan ihoani yhtä tunnollisesti kuin talvellakin, mutta meikin suhteen hellitän. Helteillä ei tee mieli kulkea naama täydessä pakkelissa ja suosin vain kevyttä ehostusta jos menen töihin, missä täytyy kuitenkin näyttää huolitellulta. Muuten en meikkaisi varmaan ripsiväriä enempää. Sain testiin muutamia meikkituotteita ja koska osa niistä jäi päivittäiseen käyttööni, halusin jakaa suosikkini täällä.

Giorgio Armani Maestro UV Skin Defense Primer

Olen halunnut kokeilla tätä primeria jo pitkään, sillä olen lukenut siitä paljon hyvää. Se on täydellinen kesällä korkean suojakertoimen ansiosta ja se jättää ihon kauniin tasaiseksi ja kuulaaksi. Primeria voi käyttää yksinään tai sitten meikin alla. Nyt kesällä olen laittanut tätä päivävoiteen päälle ja selvinnyt sillä hyvin! Niinä päivinä kun olen halunnut tasoitta ihon sävyä enemmän, olen laittanut ohuen kerroksen CC-voidetta vielä päälle. Toimii!

Giorgio Armani Refreshing Make-up Fix

Tämä suihke raikastaa ihon hetkessä ja kiinnittää meikin. Olen suihkutellut tätä päivän mittaan ja iho tuntuu heti virkeämmältä. Täydellinen tuote toimistolle ja näissä helteissä jokaisella pitäisi olla viilentävä kasvosuihke laukussa.

Lancome Bronze & Glow Powder

Olen käyttänyt Lancomen Hypnose-maskaraa vuosia ja se on ehdoton suosikkini. Testasin nyt merkin aurinkopuuteria ja eikö ole muuten upea puuterirasia? Tällä ihanalla kesätuotteella saa kauniin ja luonnollisen hehkun ja siitä löytyy myös korostusväri ja poskipuna. Olen käyttänyt tätä siis moneen eri tarkoitukseen ja jos yksi meikkituote pitäisi pakata kesällä mukaan, niin se olisi tämä. Olen itse niin vaalea, että usein aurinkopuuterit näyttävät tunkkaisilta, mutta tällä saa upean luonnollisen sävyn. Iso suositus!

St. Tropez  Gradual Tan Everyday Face Cream*

Olen todella harvoin auringossa niin, että yrittäisin saada väriä.  Landella tulee puuhailtua pihalla, mutta käytän korkeita suojakertoimia, joten iho ei rusketu lähes ollenkaan. Siitä huolimatta haluan edes pienen hehkun iholleni ja turvaudun tässä itseruskettaviin. Parhaat löytyvät St.Tropezin valikoimasta ja yksi luottotuotteeni on Gradual Tan Everyday Face Cream. Käytän sitä 1-2 kertaa viikossa tai silloin kun haluan kevyen päivetyksen ja tämä todella toimii. Käytän tästä sitä tummempaa sävyä, (Medium/Dark) koska voide ei ole päivittäisessä käytössä ja tällä vaalea hipiäni saa kevyen päivetyksen jo ensimmäisestä kerrasta. Mitä tummemman lopputuloksen haluaa, niin sitä useammin tätä voi käyttää. Parasta on se, että väri on todella hyvä, eli ei ole mitään pelkoa, että heräisi naama oranssina.

Tässä siis muutamat loistotuotteet näille helteille luomaan kauniin ja luonnollisen hehkun iholle!

 

Style Plaza Kesan Kosmetiikka 4Style Plaza Kesan Kosmetiikka 7 Style Plaza Kesan Kosmetiikka 5*Tuotteet saatu blogin kautta testiin /Mainoslinkki.