Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun käytän silmälaseja asukuvissa. Normaalisti käytän arjessa vain ja ainoastaan piilarita ja ikivanhat lasini on ollut käytössä vain kotona. Nyt päätin hankkia uudet kehykset ja näillä kehtaa liikkua ihmisten ilmoillakin. Suosin kuitenkin piilareita, mutta silmälasit vaihdan heti kotiin tultuani. Hassua on se, että vaikka kotoa löytyy nyt nämä uudet pokat, niin käytän edelleen niitä vanhoja kotona, mutta jos lähden vaikka kauppaan niin vaihdan nämä  uudet päähän (vanhat on siinä kunnossa, ettei niillä kehtaa enää liikkua julkisilla paikoilla, heh).

Olen aikaisemminkin puhunut Lindexin housuista ja tässä taas mitä täydellisin farkkumalli. Kyseessä on tämä nilkkapituinen musta farkku, jonka isuvuus on loistava. Farkku on paksua ja tukevaa, mutta silti mukavat jalassa. Parasta on vielä se, että näitä farkkuja voi käytää jo melkeinpä paljain nilkoin. Huomenna voisi ainakin olla sellainen päivä, kun tänne etelään on luvattu melkein +20 astetta. Aika mieletöntä näin hutikuussa!

 

I think it’s the first time I’m wearing my glasses in an outfit picture. Normally I wear my contacts all the time and then change to glasses at home. Now I finally changed my glasses (the old ones I go when I was 15, so you can only imagine how they looked), heh). Perhaps I’ll wear these more often in the blog as well…

I have previously talked about Lindex’s trousers and I found again a great model. These flared cropped jeans have the perfect fit and I love the high waist. Jeans are so hard to find, so I’m really happy about this pair! The only thing I’m still waiting for is the moment when I can wear them with bare ankles. Perhaps tomorrow is the day, as they have promised +20 degrees…

 

Photos/Thomas D.

Cashmere knit / Andiata*

Jeans / Lindex*

Shoes / Flattered

*Commercial links.

 

Pari vuotta sitten suosin lähinnä kullanvärisiä koruja, mutta hiljattain olen huomannut siirtyväni enemmän hopeisiin koruihin. Mielestäni molempia metalleita voi sekoittaa, mutta tuntuu, että itse valitsen aina yhtä kerrallaan. Käsikoruja tulee käytettyä eniten ja korvissa on lähes joka päivä hopeanväriset renkaat. Sormuksia käytän harvoin ja mietin, että osaisinkohan edes pitää sormessa joka päivä korua. Tästä tulee kynnyskysymys viimeistään silloin kun nimettömässä pitäisi aina olla sormus.  Vai ehkä siihenkin sitten tottuu nopeasti?

 

 

Syster P:ltä löytyy kauniita yksinkertaisia koruja arkeen ja juhlaan. Tykästyin tähän V-muotoiseen käsikoruun ja se roikkuukin ranteessani arkisin.  Niin siro ja tyylikäs! Syster P:ltä löytyy laaja mallisto ihania koruja joita kannattaa käydä ihastelemassa jos yksinkertaiset korut kolahtavat. Muutama sirompi koru yhdessä on myös ihana kombo, eli voisin hyvin hankkia muutaman lisää tämän pariksi.

 

 

Katri Niskanen suunnitteli Lumoavalle oman korumalliston ja tämä kaulakoru on mielestäni tyylikäs. Soulmates-sarjaan kuuluu kaulakorun lisäksi rannekoru ja korvikset jotka saa kolmella eri tekstillä: my unicorn, always be you, memories stay forever. Mielestäni nämä korut ovat täydellinen lahja esimerkiksi tänä keväänä valmistuvalle!

 

 

Olen jo hetken aikaa fanittanut Mantrabandin rannekoruja ja kaapistani löytyy jo yksi kullanvärinen. Uusin lisäys on tämä hopeinen infinity-koru, jonka ostin Sofinah-putiikista, josta löytyy laaja valikoima merkin rannekoruja. Täydellinen lahjaidea esimerkiksi tämän kevään juhliin. Amerikkalaiselle ystävälleni ostin “la vie est belle”-tekstillä varustetun korun jonka annoin kun hänen Suomi-matka tuli päätökseen. Tapasimme vuosia sitten Etelä-Ranskassa, joten toivon, että käsikoru tuo hänelle mieleen yhteiset vuotemme siellä ja tietenkin Suomen matkan.

 

Silver jewelry is something I wear on a daily basis – most of the time I’m wearing hoop earrings and bracelets. Above you can see my favorites from Syster P, Lumoava and Mantraband. I prefer minimalistic pieces that bring something extra to my outfits and can be easily worn with anything.

 

*Osa koruista saatu blogin kautta.