Style Plaza Nordic Blogger Camel Coat 19

 

Sanoin muutama viikko sitten etsiväni kamelitakkia, mutta odottavani niin kauan kunnes voin satsata Max Maran takkiin, joka palvelisi sitten vuosia. Viime viikolla iskin kuitenkin silmäni tähän kuvan takkiin ja kun huomasin, että siitä 77% oli luonnonmateriaaleja, niin päätin hankkia sen.  Takin kanssa kävi vielä tuuri, sillä siitä oli irronnut kaksi nappia (olivat kyllä taskussa tallella), joten sain siitä -30% alennusta. Uskon, että tämä palvelee hyvin seuraavat talvet! Tykkään tästä rennosta mallista ja se on myös ihanan kevyt päällä (mutta todella lämmin), joten siinä on kaikki kohdillaan. Jalassa on sitten kirppislöytö kesältä – All Saintsin farkut kuudella eurolla. Olin katsonut samaa mallia verkossa, joten näidenkin kanssa kävi hyvä tuuri. Ehkä tästä alkaa onnenputkeni kirppismaailmassa!

Meillä oli ihana viikonloppu hotelli Havenissa, mutta tämä alkuviikkoa on alkanut vähän kankeissa tunnelmissa. Eilen olin taas niin väsynyt ja veikkaan, että tämä kuukauden rautakuuri voi saada sen aikaan. Ilmeisesti tilanne voi pahentua, ennen kuin se parantuu. Olen myös iloinen, että saan sen infuusion, koska tämä päivittäinen rautatablettien syöminen alkaa jo riittämään ja takana on vasta muutama viikko – tätä jos pitäisi kestää vielä monta kuukautta, niin tiukkaa tekisi. Toivon, että selviän infuusiosta ilman pahempia oireita, koska kyllähän “invalidisoiva väsymys” hieman mietityttää. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin hyvin eikä tulisi mitään suurempia sivuoireita.

Hyvää tiistaita kaikille!

 

Style Plaza Nordic Blogger Camel Coat 9

Styleplaza Camel Coat8Style Plaza Nordic Blogger Camel Coat 5 Style Plaza Nordic Blogger Camel Coat 12Photos/Thomas D.

Coat / H&M

Cashmere knit / H&M

Jeans / All Saints

Boots / Zign

Bag / Chanel

Balmuir Kid Mohair Style Plaza 8

 

Kaapistani löytyy huiveja joka lähtöön, mutta tämä mohair-huivi on niistä ehdottomasti lämpimin. Rakastan myös tuota pehmeää tekstuuria, jonka se luo mihin tahansa asuun. Balmuirin Aurora-huivit ovat tähän vuodenaikaan mitä parhaimmat, sillä niiden kanssa voi pitää kevyempää takkia, koska huivi tosiaan lämmittää niin hyvin, että siitä saa kaipaaman lämmön . Nyt kun ilmat muuttuvat talvisemmiksi, niin tämä on huivi on todellinen vilukissan pelastaja. Kannattaa myös tarkistaa mohairviltit, koska niiden alle vasta onkin ihana kaivautua talvella!

Balmuirin mohairvilla on muuten niin pehmeää, että se ei kutita millään tavalla tai tunnu ihoa vasten epämukavalta. Karvoja lähtee toki hieman, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Sain muuten ensimmäistä kertaa käyttööni mohair-harja ja se tulikin tarpeeseen, sillä huivini on ollut kesän omassa laatikossaan, joten pieni harjaaminen ei tekisi sille pahaa. Voisin tehdä jossain vaiheessa juttua huivien ja muiden tuotteiden huoltamisesta, nyt kun kaapista löytyy oikeat aseet tähän.

Rentouttavaa ja lämmintä sunnuntaita kaikille!

 

 

Balmuir Aurora Huivi

Taupe    Dusty Olive

Ivory   /   Midnight

 

*Mainoslinkkejä/Saatu blogin kautta.