Alexan hääviikonlopun väriteemana käytin häiden pukukoodia, eli valkoista. Itselläni on erillinen “lomagarderoobi” ja suurin osa niistä muutamasta vaatteesta mitä siihen kuuluu ovat valkoisia, joten tämä väriteema oli enemmän kuin täydellinen. Häitä edeltävänä päivänä kokoonnuimme hääpaikassa kilistelemään ja valitsin päälleni asun, joka on nähty täälläkin aikaisemmin. Tämä Andiatan kokovalkoinen setti on yksi kaikkien aikojen suosikeistani ja varsinainen asukriisien pelastaja. Mietin tätä ensin hääpäivän asuksi, mutta kun löysin kohtuuhintaisen valkoisen puvun, niin päätin hankkia sen, koska voin käyttää sitä sitten muissakin tilaisuuksissa. En tietenkään niissä häissä mitä meille on vielä tulossa kesän aikana, mutta muissa juhlissa kyllä.

Hääpäivän aamuna ehdimme kierrellä Salòssa ja silloin valitsin päälleni valkoisen maksihameen ja pellavapaidan. Venetsiaan loppuivat tosiaan ne “kunnon kameralla” otetut kuvat, kun poikaystäväni kamera sanoi itsensä irti, mutta ajattelin silti julkaista tämän puhelinkuvan täällä bloginkin puolella. Onneksi kamera ei mennyt rikki ennen Venetsiaa, sillä poikaystäväni sai sieltä niin kauniita kuvia. Laitan osan niistä jakoon tällä viikolla!

 

My dearest foreign readers, I had to make a tough decision and that is to stop writing English translations. This is due to the fact that I work full time  besides this blog and I simply don’t have the time to translate every post fully and I don’t think it’s beneficial for anyone to have just a sentence or two to sum up a post. So for now, I’ll be only writing in Finnish, but of course I hope you’ll still come and check the pics! <3 You can also follow me on Instagram (@styleplaza), as there I write in English.

 

Torstaina suuntasin Balmuirin vieraana kohti Tukholmaa ja heidän uuden myymälän avajaisia. Kaikki järjestelyt olivat niin viimeisen päälle ja kun astuin hotellihuoneeseeni, niin harmittelin, että olin reissussa vain yhden yön. En muista milloin olisi viimeksi ollut näin tunnelmallisessa huoneessa! Sängyn päältä löytyi vielä mm. nimikoitu pellavainen aamutakki sekä pyyhe ja kosmetiikkatuotteita – voitte kuvitella kuinka otettu olo tästä kaikesta tuli. Ennen avajaisia kävimme vielä myöhäisellä lounaalla ja siitä siirryimme myymälään, joka sijaitsee Grev Turegatan 8:ssa. Liike on yhtä upea kuin Helsingin lippulaivamyymälä ja vieraita riitti! Kuulimme, että Balmuir on otettu hyvin vastaan Tukholmassa ja nyt vaan toivotaan, että ruotsalaiset ottavat tämän hienon kotimaisen merkin omakseen. En kyllä yhtään epäile sitä, sillä tuotteet puhuvat puolestaan – niin loistavia ne ovat. Kiitos Balmuirille mahtavasta reissusta ja tuhannesti onnea uuteen myymälään!

Kiitos myös matkakavereille Pialle, Caritalle, Lauralle ja Lindalle seurasta! Oli vielä astetta kivempi reissu näiden ihanien tyyppien kanssa.

P.S. Kentällä saimme kaikki nimikoidut passinkuoret (kuva Instassani) ja ne tulevat myymälöihin kesän aikana. Loistava lisäys Balmuirin valikoimaan!

 

Balmuir Brand Store

Grev Turegatan 8

114 46 Stockholm

Tel. +46 707 779976