Screen Shot 2018 11 14 At 20 48 42

 

Törmäsin Instagramissa ensimmäistä kertaa The Curated – merkkiin ja huomasin nopeasti, että merkin ajatusmaailma on lähellä omaani. He tarjoavat vain muutamia tuotteita, mutta kaikki ovat tehty laadukkaista ja ylellisistä materiaaleista. Se mikä erottaa tämän merkin monesta muusta on se, että vaatteet ovat hyvinkin kohtuuhintaisia. Esimerkiksi tuo kamelitakki, joka lähti tilaukseen, maksoi vähän reilu 300€. Mielestäni tuo hinta on erittäin kohtuullinen ottaen huomioon, että takki on 30% kashmiria ja 70% villaa. Merkin perustaja Nicole on myös ihan mielettömän avulias ja hän auttoi Instassa mm. oikean koon valitsemisessa.

The Curated ei ota vastaan palautuksia ja perusteluita tästä voi lukea täältä. Mielestäni tämä on hyvä asia (ihan näin kuluttajankin näkökulmasta), sillä tällä tavoin ostosta harkitsee vielä tarkemmin. Verkosta on liian helppo ostaa ajatuksella “jos ei ole hyvä, niin palautan”, mutta onko se kuitenkaan kovinkaan järkevää kuluttamista? Jos koko menee pieleen, niin sen voi toki vaihtaa, mutta sivustolla on tuotteiden kaikki mitat selkeästi esillä, joten sitäkään ongelmaa ei pitäisi tulla.

Mallisto on tosiaan suppea, mutta sieltä löytyy moni vaatekaapin klassikko. Uusia malleja tulee myös ajoittain valikoimaan ja jos ymmärsin oikein, niin seuraavaksi mallistoon tulee lisäksi kauniita koruja. Mielestäni merkin konsepti on ihana ja sellainen jota haluan tukea. Tämä postaus ei siis ole kaupallinen yhteistyö, vaan vinkki teille lukijoille, koska uskon, että sieltä löytyy myös muita kehen tämä merkki kolahtaisi! Toivon, että viikonloppuna olisi astetta valoisampaa, jotta saisin kuvattua takin päälläni. Tilauksesta vielä sen verran, että takki lähetetään suoraan Kiinasta (merkki on Norjalainen), jotta kustannuksia on saatu karsittua ja asiakkaalle edullisempi hinta. Paketti saapui ennätysnopeasti muutamassa päivässä koti-ovelle (ilman tullimaksuja yms). Iso suositus siis tälle merkille!

The Curated – verkkokauppaan pääsette tutustumaan tästä!

The Curated Style Plaza

Style Plaza Nordic Fashionblog 8

 

Rakastan bukleejakkuja, mutta niiden kanssa pitää olla tarkkana, ettei vaikutelmasta tule liian “tätimäinen”. Olen huomannut, että bukleejakut sopivat parhaiten arkisten farkkujen tai nahkahousujen parina. Alle voi myös hyvin laittaa t-paidan tai neuleen, niin kokonaisuudesta tulee heti rennompi. Tätä kyseistä jakkua olen käyttänyt paljon ja istuvuus on yllättävän hyvä! Ilman päällystakkia tuolla ei valitettavasti enää painella, mutta loppukeväällä ja kesällä tämä menee takistakin. Ja talvesta puheen ollen – nyt tuo pimeys alkaa iskemään pahimman kerran, mutta olen huomannut, että pidemmät yöunet arkisin tekevät kyllä tehtävänsä. Suosittelen kaikkia aikaistamaan nukkumaanmenoa, koska aamulla herää niin paljon virkeämpänä, kun on saanut nukkua normaalia enemmän. Testattu on ja se toimii! Itse ainakin tarvitsen talvisin tunnin pidemmät yöunet kuin mitä normaalisti. Yöunet siis kunniaan etenkin näin marraskuussa!

Pientä toivonkipinää on aurinkoisesta viikonlopusta, joten toivotaan, että se toteutuu. Tuntuu, että nyt saisi tulla edes pilkahdus valoa ja sinistä taivasta, niin jaksaisi painaa läpi tämän harmaimman kuukauden. Sormet siis ristiin!

 

Style Plaza Nordic Fashionblog 16Style Plaza Bucle Blazer1 Style Plaza Nordic Fashionblog 13 Style Plaza Nordic Fashionblog 2Photos/Thomas D.

Blazer / Zara

Knit / Andiata

Jeans / Zara

Boots / Unisa*

Bag / Céline

*Gifted.