Dress / Ilse Jacobsen   Silk top / Phillip Lim   Trench / Benetton

Dress / Day Birger et Mikkelsen   Blazer / Twist and Tango   Dress / By Malina

Coat / Weekend Max Mara   Top / Coster Copenhagen   Coat / Kenzo

 

Aika harvinaista, että viikon suosikeissani ei näy mitään mustaa! Olisiko niin, että tämä valoisuus olisi vaikuttanut niin paljon, että mieli on jo kääntynyt kevääseen ja vaaleampiin asuihin? Todellisuudessa sitä painitaan vielä paksujen toppatakkien kanssa, mutta otan vastaan kovat pakkaset jos niiden myötä saa nauttia tästä pilvettömästä taivaasta.

Energistä tiistaita kaikille!

 

A miracle has happened – there are no black items in my picks of the week! I guess this light and sunshine is making my head too soft, heh. Or perhaps it’s just the desperate attempt to speed up spring. Now it’s almost -16 degrees at night, so the air is quite fresh in the morning, so spring feels like forever away, but it’s coming. Slowly, but surely…

Enjoy your day everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

 

Raidallinen pooloneule on ollut etsinnässä ja kun iskin silmäni tähän Totêmen Nancy-neuleeseen -50% hintalapulla varustettuna, niin olihan se hankittava. Neule on 100% villaa ja niin ohut, että sitä hädin tuskin tuntee päällään. Tämä on ihana keväällä vaikkapa trenssin parina! Totêmen farkut* ovat myös yhdet suosikeistani ja näitä on tullut käytettyä koko rahan edestä. Luottofarkut ovat kyllä yksi vaatekaappini tärkein vaatekappale! Nyt pitäisi muuten tehdä taas pieni inventaario, sillä haluisin vaatekaappiin enemmän ilmavuutta. Meillä on vähemmän säilytystilaa kuin mitä Ranskassa ja siellä sain vaatteet ja asusteet siististi kaappiin, mutta nyt on pitänyt survoa omaisuus pienempään tilaan enkä yhtään tykkää siitä, että tanko ja hyllyt näyttävät liian täydeltä. On siis pakko hieman karsia tavaramäärää ja jospa siihen löytyisi aikaa tällä viikolla…Energiaa pitäisi ainakin olla, sillä aurinkoa on luvattu lähes koko viikoksi. Kuulostaa hyvältä!

Ihanaa alkuviikkoa kaikille!

 

I have been looking for a striped turtleneck knit and when I found this one from Totême for half price, I had to get it. It’s made of thin wool and it’s so light, but still keeps me warm. It’s also going to look good in the spring time with a trench coat! These jeans are also one of my favorites and I’ve been using them a lot, so they were worth every single penny. I think a great pair of jeans is one of the most important pieces in anyone’s wardrobe! And speaking of a wardrobe, mine is getting too full and I need to clear it out. In France we had more storage space and I could keep all my things in order, but now our closet is smaller, so everything is packed in super closely to each other. I love airiness in a closet, as it’s easier to select outfits this way. Clearing out the closet is going to be my project for this spring…let’s see when I’ll have the energy to actually start!

Have a great Monday everyone!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Andiata* (similar here*)

Knit / Totême (similar here*)

Jeans / Totême*

Boots / Urban Outfitters (similar here*)

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.