Postailinkin jo hiukan Monacon Prinssi Albertin häistä mutta hääpuvusta en maninnut sen enempää. Eli Charlene oli pukeutunut Armanin suunnittelemaan kauniiseen luomukseen joka sopi hänelle kauniisti. Puku oli yksinkertainen mutta yläosan leikkaus teki puvusta kantajansa näköisen. Myös huhuttiin että Armani olis suunnitellut hääkimpunkin. Ainut asia mikä ei ehkä ihan sopinut linnan tilaan, oli pitkä huntu. Ahtaat käytävät ja tilanpuute näyttivät hankaloittavan liikkumista ja huntua piti korjailla välissä. Pidin hiuksissa olleesta harmaasta korusta ja raikkaasta, luonnollisesta meikistä.

Varsinkin kesällä valkoinen on yksi lempiväreistäni. Se tuo heti raikkautta ja keveyttä asuun kuin asuun. Olen huomannut täällä lämpimässä ilmastossa asuessani että valkoinen pitää ihanan vilposena ja koska kunnon talvea ei tule ollenkaan, voi väriä käyttää lähes koko vuoden. Kokosin simppelin asun H&M alennus mekon ympärille joka miellyttää ainakin omaa silmääni…toisen mielestä se voi olla turhankin yksinkertainen 🙂 Laukku on Chloen, kengät Christian Louboutin ja sormus YSL.


Toki valkoisen asun ympärillä saa räväkkyyttäkin lisäämällä värejä ja kuoseja. Alla olevasta kuvasta näkyy kuinka yksinkertainen valkonen muuttuu huomattavasti piristävämäksi lisäämällä väriä ja kuosia. Leopardi balleriinat ovat Tory Burchin ja ne tuovat hieman eloa asuun! Mulberryn vihreä laukku on mielestäni kaunis vaikka itse on osaisi sitä käyttää. Vihreä väri muutenkin on hiukan vieraampi mutta jotenkin ihanan näköinen tuossa laukussa 🙂