Äh, tiedättekö sen tunteen kun hiukset tuntuu vaan olevan enemmän tiellä kuin mitään muuta? Sellainen fiilis mulla on tällä hetkellä omista hiuksistani. Katselin juuri kuvia viiden vuoden takaa ja huomasin, että polkka (jonka leikkautin juuri ennen ulkomaille muuttoa) miellytti eniten omaa silmääni. Täytyy myös sanoa, että en ole ikinä saanut kehuja hiuksistani niin paljon kuin silloin, joten uskoisin, että lyhyemmät hiukset sopii mulle parhaiten. Q Hairin Sedin on mestari näissä hommissa ja luotan herran taitoihin täysin! Nyt ei siis muuta kun aikaa varaamaan…

Tänään on muuten ihana päivä, sillä saan poikaystäväni vihdoin Suomeen! Ollaan oltu nyt kuukausi erossa mikä taitaa olla meidän viiden vuoden yhdessäolon pisin aika erossa. Hyvin pärjättiin vaikka ikävä onkin alkanut kasvamaan tällä viimeisellä viikolla!

Huomiseksi olen järjestänyt kunnon date nightin ja sitten vien herran landelle missä hän viihtyy yllättävänkin hyvin. Nauretaan kyllä vieläkin äidin kanssa sitä kun hän tuli ensimmäisen kerran käymään siellä ja hänellä oli päällä kauluspaita ja jalassa mokka loaferit. Ei ehkä mennyt asuvalinta ihan nappiin! Onneksi tämä suomalainen mökkikulttuuri on tullut hyvinkin tutuksi hänelle näiden vuosien aikana… 😉 Nyt saavat siis loaferit ja kaulauspaidat jäädä suosiolla kaupunkiin!

Ylihuomenna sitten viimeistään tuoreita asukuvia, joten pysykää kuulolla! 🙂

You know the feeling when you feel like your hair is just in the way? That’s exactly how I’ve felt for a few months. I have been trying to figure out what to do with it and I finally made a decission. I’m going to cut a bob, which is what I had five years ago. I honestly think it fits me the best! Now I just need to book my hairdressers appointment…

Today is a great day (not only because summer finally returned), but because my boyfriend is arriving to Finland! It’s been over a month since we last saw each other so I’m very happy to see him. I have a date night planned for us tomorrow (dinner at a great restaurant) and then we’re going to our summerhouse. 

We’ll also try to shoot some outfit pictures, so hopefully I’ll be able to publish some on Wednesday. Until then!