Nyt on kyllä sellainen fiilis, että heti elokuun jälkeen syksy voisi saapua ryminällä. Mielelläni pitäisin auringon, mutta syystakkeja olisi ihana kaivaa kaapista, puhumattakaan jo muutamasta talvitakista. Yritän saada sen Andiata-viikon toteutettua jo hyvissä ajoin, jotta pääsette näkemään ennakkoon muutaman ihanan jutun. Kokoja tulee aina niin rajallisesti, että niihin kannattaa hyökätä heti kiinni, kun ne iskevät kauppoihin!

Eilen olin menossa koko päivän ja illalla kävin vielä vanhempieni luona katsomassa heidän remontin valmistumista. Työt ovat vielä aika pahasti kesken, mutta sauna ja suihkuosasto alkaa olla valmiina. Etenkin sauna on ihana ja odotan jo löylyjä. Eihän sähkökiukaat vedä vertoja puusaunalle, mutta etenkin talvella ihan sama mikä sauna – kunhan sinne pääsee.

Täällä odotellaan täpinällä torstaita, kun näen ystäväni taas viiden vuoden jälkeen. Tällä viikolla yritän siis kiriä myös blogin kanssa, jotta täällä ei olisi täysin hiljaista koko seuraavaa viikkoa. Luonnollisesti jaan jokaisen hetken ystäväni kanssa, joten koneella en tule turhaan istuskelemaan. Aurinkoista tiistaita kaikille!

 

Photos/Thomas D.

Knit / Acne Studios (similar here*)

Shirt / Andiata* (similar here*)

Jeans / Totême (similar here*)

Sneakers / Geox*

Bag /Balenciaga

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save