Nyt on kyllä sellainen fiilis, että heti elokuun jälkeen syksy voisi saapua ryminällä. Mielelläni pitäisin auringon, mutta syystakkeja olisi ihana kaivaa kaapista, puhumattakaan jo muutamasta talvitakista. Yritän saada sen Andiata-viikon toteutettua jo hyvissä ajoin, jotta pääsette näkemään ennakkoon muutaman ihanan jutun. Kokoja tulee aina niin rajallisesti, että niihin kannattaa hyökätä heti kiinni, kun ne iskevät kauppoihin!

Eilen olin menossa koko päivän ja illalla kävin vielä vanhempieni luona katsomassa heidän remontin valmistumista. Työt ovat vielä aika pahasti kesken, mutta sauna ja suihkuosasto alkaa olla valmiina. Etenkin sauna on ihana ja odotan jo löylyjä. Eihän sähkökiukaat vedä vertoja puusaunalle, mutta etenkin talvella ihan sama mikä sauna – kunhan sinne pääsee.

Täällä odotellaan täpinällä torstaita, kun näen ystäväni taas viiden vuoden jälkeen. Tällä viikolla yritän siis kiriä myös blogin kanssa, jotta täällä ei olisi täysin hiljaista koko seuraavaa viikkoa. Luonnollisesti jaan jokaisen hetken ystäväni kanssa, joten koneella en tule turhaan istuskelemaan. Aurinkoista tiistaita kaikille!

 

Photos/Thomas D.

Knit / Acne Studios (similar here*)

Shirt / Andiata* (similar here*)

Jeans / Totême (similar here*)

Sneakers / Geox*

Bag /Balenciaga

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

10 comments

Reply

I love Acne, their knits are always so soft, comfy and of a great quality!

http://lartoffashion.com

Reply

This is the only knit I have from Acne and at least based on my experience on this I can say the same about the quality! Have a great evening dear and let’s have coffee again soon 🙂

Reply

Great to read this! 🙂 Yes, I would like to have coffee again, let’s have it before the end of this month! 🙂

Reply

Let’s do it! 🙂

Reply

Alkusyksy on ihan parasta aikaa, aamuisin tuoksuu raikas syksy ja päivisin on lämmintä. Parasta!

Reply

Joo, juuri se aika! Ah, sitä odotellessa 🙂

Reply

No sama, syksy sais nyt mielellään saapua kun työt on alkanut 😉 Syksyssä on niin ihana oma fiiliksensä.

Tuo on kyllä ihana neule (mulla on sama). Muutenkin olen ihan koukussa Acnen vaatteisiin nykyään tai lähinnä niihin klassisiin vaatteisiin; neuleisiin, farkkuihin, mustiin housuihin… <3 Sit taas valikoimasta löytyy aina jotain kammotuksia mitä en kyllä kaappiini haluaisi! 😀

Reply

Joo, tänään vähän haikeana katsoin toimistosta kun ulkona paistoi aurinko! Viileämmät säät ei siis haittaisi meitä työlaisia ainakaan 😉 Vielä viikon voisi kyllä olla lämmintä, kun ystäväni tulee Suomeen, mutta heti sen jälkeen syksy voisi saapua.

Haha, sama! Tukholmassa kävin Acnen myymälässä ja osa niistä kamoista on sellaista, että mietin kuka niitä ostaa? Ja hinnatkin ihan pilvissä! Neuleet ja housut (pitää teidän suositusten perusteella kokeilla farkkuja) on myös ne mitkä itseeni uppoaa kyseiseltä merkiltä 🙂

Aurinkoista illanjatkoa sinne!

Reply

Acnen neuleet on kyllä ihania <3.

Joo, ja täälläkin niin syksyä odotellaan, että saisi puettua paljon kerroksia ja neuleita päälle 🙂 . Itse asiassa ostin juurikin sinun innoittamana tuon saman Andiatan kauluspaidan itsellenikin, jotta voin käyttää sitä neuleiden alla, mutta olisi pitänyt kyllä ottaa kokoa isompi, kun hihat oli niin lyhyet minun apinakäsille.

Ihanaa viikon jatkoa ja mukavia hetkiä ystäväsi kanssa.

Reply

Kyllä! <3

Joo ja nyt näyttääkin, että ilmat vähän viilenisivät. Tosin viikkoa liian aikaisin, sillä ulkomaalainen ystäväni tuskin tulee näkemään Helsinkiä parhaimillaan! Sateella ja harmaalla kelillä mikään kun ei näytä niin loistokkaalta kuin auringossa. Toivotaan, että ennuste vielä paranisi!

Tiedätkö siinä puserossa on aika lyhyet hihat (myös itselleni), mutta käärin ne lähes aina, jolloin mittasuhteet ei näytä hassuilta. Sillä tavalla se toimii hyvin!

Kiitos Mari ja hyvää loppuviikkoa myös sinne Vaasaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *