Olen totaalinen balleriina fani. Käytän niitä päivittäin ja muutamat parit alkavat olla jo sen näköset että voisi olla jo aika heittää pois. En kuitenkaan raaski kun niin ihanat jalassa. French Solen balleriinat on omat lempparini ja heidän nettikaupassa voi aika vierähtää nopeesti kun ihailee kaikkia pareja 🙂 Haaveena olisi Chanelin mustat klassikot. Alla on kuvia ihanista balleriinoista French Solelta, Lanvinilta, Pretty Ballerinasilta, Marc By Marc Jacobsilta, Chanelilta ja Repettolta. Kaikki kelpuuttaisin omaan kaappiini ja tuo kultainen Pretty Ballerinasin rusettimalli on todella kaunis 🙂

New York on lempikaupunkini. Sinne on päästävä mahdollisimman usein ja jokainen kerta loytää kaupungista jotain uutta. Onnekseni pääsen kokemaan kaupungin tunnelman taas kesän jälkeen kun lähden sinne viikon reissulle 🙂 New York on tunnetusti shoppailuun täydellinen ja odotankin innolla jos loytäisin jotain kivaa. Kokosin muutamia tuotteita (enemmänkin haaveilu mielessa kun oma matkabudjetti ei ole ihan noin venyvä:)…).

Vaikka matkabudjetti ei olisi hurjan korkea niin esimerkiksi Ralph Laurenin tuotteita voi melkein jokainen itsellensa hankkia. Isoissa outlet myymälöissä kun niitä myydään erittäinkin edullisesti. Viime käynnilla ostin RL kauluspaidan hintaan 29 dollaria (eli n.20€) ja sama paita oli myynnissä helsingissa hintaan 135€.
Aika älyttömia hintaeroja. Yritän myös pyydystää French Solen balleriinoja. Itselläni on niita useampi pari ja käytan niita melkein vuoden ympäri. Leopardi kuosiset, hopeiset ja kultaiset balleriinat olisivat ihanat…voi kyllä olla että täytyy tyytyä yhteen pariin 🙂 Myös legendaarisessa Tiffany’s ja Victoria’s Secretin liikkeissä viihdyn varmaan pidempäänkin. Ensimmäisellä New Yorkin vierailulla hankin itselleni Narciso Rodriguezin Her – tuoksun joten se on toivomuslistalla tällekin vierailulle.