Postailinkin jo aikaseimmin siitä että ostin Narsin Illuminator voiteen, Clarinsin huulivoiteen ja La Prairien huulirasvan. Nyt kun olen ehtinyt käyttää kaikkia hieman enemmän, ajattelin kertoa teille mitä olen tykännyt tuotteista.

I made a post earlier about my new purchases from Sephora. I have to say I’ve been satisfied with all the products I bought and can recommend them!

1. Clarins Instant Natural Lip Perfector
Olen täysin koukussa tähän sävyttävään huulivoiteeseen. Kyseessä on siis sametilta tuntuva huulivoide joka hieman sävyttää ja samalla kosteuttaa huulia. Rakenne on voidemainen joten se levittyy hyvin ja tuoksuu taivaalliselta. Itse hankin sävyn numero 3 ja hinta oli noin 15€. Voin suositella lämpimästi!

2. La Prairie Cellular Luxe Lip Treatment
La Prairien huulirasva kulkee laukussa mukana päivittäin ja yöksi laitan oikein kunnon kerroksen. Huulet on pysynyt hyvin kosteutettuna ja tämä väriton huulirasva suojaa myös auringolta (SPF 15). Hylsy on myös kaunis joten tuotetta pitää mielellään esillä. Viime vuonna sain joululahjaksi Chanelin huulirasvan (samantyylinen kuin tämä La Prairien ja sama hintaluokka) ja tykkäsin siitä hitusen enemmän kuin tästä.

3. Nars Illuminator
Tykästyin kovin tähän tuotteeseen joka on siis kuultovoide. Koostumus on kevyt ja voide levittyy kauniisti ja tasaisesti. Käytän tätä päivittäin meikkivoiteen päällä korosten poskipäitä ja levitän sitä myös kulmaluun alle. Lisäksi sitä voi myös sekoittaa meikkivoiteen tai päivävoiteen sekaan, jolloin ihosta saa kuulaan ja raikkaan näköisen. Itse hankin tämän sävyssä Orgasm, joka sopii hyvin vaaleaan ihooni. Hinta oli noin 29€.
Suosittelen!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *