Sain muutama päivä sitten Sephoralta tilaamani tuotteet. Päädyin kokeilemaan Clarinsin sävyttävää huulivoidetta sekä Narsin korostusvoidetta. Hankin myös La Prairien huulirasvan joka tuntui jo heti ensimmäisestä käyttökerrasta oikeasti kosteuttavan huulia. Ihastuin myös Narsin korostusvoiteeseen ja Clarinsin huulivoiteeseen niin paljon että voin jo nyt suositella niitä. Kirjottelen parempaa kosmetiikkapostausta niin pian kuin mahdollista. Rentouttavaa viikonloppua!


I got my delivery from Sephora a few days ago and ended up ordering a lipgloss from Clarins, illuminator from Nars and a lipcare product from La Prairie.I already think all of these products are great and can recommend them! Have a great weekend.

You May Also Like

5 comments

Reply

Ihana tilaus 🙂 Minun ihan lemppari perus vaalea/nude luomiväri on Sephoralta! Rakastan myös ylikaiken heidän rasvoja ja suihkusaippuoita, kun tuoksuvat niiiin namille!

Reply

E:
Sephoralta saa kyllä ihania juttuja 🙂 Ja sielä saa kulutettua aikaa koska valinnanvaraa löytyy! Itse en ole vielä tutustunut heidän suihkusaippuoihin, mutta täytyy nyt nekin ensi käynnillä tarkistaa 😉

Reply

Voisitko laittaa kuvan komeasta veljestäsi? 🙂

Reply

Anonyymi:
Etteikö vaan komea veljeni sielä anonyyminä kirjoittele? 🙂

Reply

😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *