Täytyy myöntää että olin aikoinaan valtava Spice Girls fani. Kaikista eniten fanitin Victoria Beckhamia ja seuraan uutisia hänesta edelleen. Hän ei ehkä ikinä ollut se paras laulaja, mutta muotisuunnittelijana hän on saanut paljon menestystä. Hän suunnittelee  ajattomia ja klassisia vaatteita, jotka ovat saaneet hyvän vastaanoton ympäri maailmaan. Hänet palkittiin juuri British Fashion Awards 2011- gaalassa Designer Brand of the Year palkinnolla. Mitä mieltä te olette hänesta vaatesuunnitelijana?

I have to admit that I was a huge fan of the Spice Girls back in the days. My favourite character of the group was Victoria Beckham and I still follow up on the news about her. She might not have been the best singer, but she’s become a succesful fashion designer.  She designs really timeless and elegant clothes that have been a suceess all over the world. What do you think about her as a fashion designer?

You May Also Like

4 comments

Reply

Täytyy myöntää, että olen alkanut tykätä Victorian tyylistä. Varsinkin viime aikoina hänellä on ollut tyylikkäitä, eikä tippaakaan tylsiä asuja.

Mäkin fanitin Victoriaa silloin spaissari-aikoina 🙂

Reply

Madeleine:
Ja vaikka hän näyttää aika tympääntyneeltä kaikissa kuvissa, niin tuosta haastattelusta huomaa että hänellä on hyvä huumorintaju ja pilkettä silmäkulmassa!

Reply

Eiköhän se ole niin, että suunnittelijana hän on yllättänyt monet. Etenkin sitä Nykin spring/summer 2010 kokoelmaa pidettiin onnistuneena median näkökulmasta jo silloin vuonna 2009 ja sen jälkeen kaikki on ollut tyylille uskollisia ja varsin onnistuneita. Eli kyllä hänellä taitaa olla suunnittelijana ihan oikeita lahjoja.

Reply

Foiniks:
Samaa mieltä siitä että hän on oikeasti todella lahjakas. Ja sitä hän on monessa haastattelussa painottanut, että tietää millainen asu saa naisen tuntemaan itsensä itsevarmaksi ja kauniiksi ja käyttää sitä tietoa suunnittelussa. Palkintonsa on kyllä ansainnut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *