Tänä vuonna yritän myydä kirppareilla ja huuto.netissä mahdollisimman paljon vanhoja tavaroitani. Vaatekaappiini  sisältö on suhteellisen suppea, mutta silti tuntuu että sielä on sellaisiakin vaatteita ja asusteita mitä ei ole tullut käytettyä tarpeeksi. Tykkään kun kaappi on ilmava ja sielä on ainoastaan sellaisia aarteita mitä tietää että tulee käyttämään paljon. Tottakai itsellänikin on muutamia mekkoja mitä ei nyt viikoittain tule käytettyä, mutta niitäkin tarvitsee aina väliajoin!

Heikouteni on sitten kengät ja laukut…eihän kukaan tarvitse viittä eri laukkua, mutta näissä asioissa järjen kuuntelu jää vähemmälle! Lempikenkiäni pidän esillä koska omaan makuuni ne on kuin taidetta. Tulee hyvälle tuulelle kun niitä edes katsoo!

Kevät tulee jo kovaa vauhtia ja koska tämän vuoden haaste on päästä eroon isosta määrästä vanhoja juttujani, pitää uusia ostoksia hankkia todella harkiten. Jo pidempään olen haaveillut muutamista ajattomista jutuista:

Spring is making it’s way fast and the clothing stores already start having brighter colors and lighter materials. One of my goals this year is to get rid of all the clothes that I don’t use often enough. I hate when my closet is too full, and especially if there are things that I don’t need or use anymore. Shoes and bags are an exception, because those I can have as many as possible and I wouldn’t mind…reasoning doesn’t really work with me when it comes to shoes and bags! Since I want to get rid of unnecessary things, I need to be careful what I buy to avoid ending in the exact same position I was in before. I have a few wishes for the Spring which I’m sure I would use a lot: trench coat, golden ballerinas and agenda.
I rather invest in a few quality purchases, then buy huge amounts of cheaper low quality products that last only a short period of time. 


1. Trenssi2. Kullanhohtoiset balleriinat

3. Kalenteri
Omistan Mulberryn ruskean kalenterin, mutta olen käyttänyt sitä nyt päivittäin yhdeksän vuoden ajan, joten vaihtaminen voisi hieman piristää arkea.