Vietin muutaman päivän Dubaissa, joka on loistava paikka jos haluaa yhdistää kaupunki ja rantaloman. Sielä on maailman isoimmat tavaratalot, joissa oikeasti on niin tolkuttomasti liikkeitä. Vähän turhankin paljon! Itse vietin aikaa muutamassa isossa tavaratalossa, mutta kotiin lähti ainoastaan valkoinen silkkipaita Massimo Duttista. Dubaissa ei ole mielenkiintoista tehdä ostoksia sen takia että sielä hintataso on paljon korkeampi kuin täällä. Esimerkiksi eurooppalaisten merkkien tuotteet olivat huomattavasti kalliimpia, joten ei ole mitään järkeä ostaa hirveitä määriä sieltä, kun täällä ne saa halvemmalla.
Dubaissa on myös mahdollista viettää aikaa rannalla ja näin talvella lämpötilat on todella mukavat, ei ole liian kuuma eli auringosta pystyy hyvin nauttimaan.

I spent a few days in Dubai and have to say it’s a great place to combine a beach vacation and a city break. The weather this time of year is very bearable, not too hot, so it’s a good time to visit the city! 
It’s also a great place to do shopping. Dubai has the world’s largest mall which was huge…we had to use a map just to find our way in there. The selection of stores is wide, but because most brands are more expensive there than in Europe, I didn’t really shop at all. I did find a silk blouse from Massimo Dutti which I’ll show you later!

You May Also Like

2 comments

Reply

Ne ostoskeskukset olivat valtavia! Ja ihan samaa mieltä, ei sieltä kannata kauheasti shoppailla, kun samat saa muualta huomattavasti edullisemmin. Siksi en itsekään siellä juuri ostoksia tehnyt 🙂

Reply

Madeleine:
Aivan! Yllätyin ihan koska hinnat oli todella paljon korkeammat kuin Euroopassa. Esimerkiksi Hermesin käsikorusta sai pulittaa reilut 200€ enemmän kuin mitä täällä…onhan sen eurooppalainen merkki mutta silti aivan hurja hintaero! Ja onhan se vähän turhauttavaa kun on paikassa joka on tehty shoppailuun, mutta mitään ei silti kannata ostaa 😉 No mutta onneksi sielä on paljon muutakin tehtävää ja nähtävää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *