Ehkä jo ensi kesänä, laajennamme kesämokkiä ja pääsen auttamaan uudessa sisutuksessa. Törmäsin netissä sattumoisin itselleni vieraaseen sisutusliikkeeseen, joka näytti juuri sen tyyliseltä liikkeeltä josta voisin löytyä kesämökille hyviä juttuja ja ideoita. Liike on nimeltään Cobello ja kyselenkin nyt teiltä mielipiteitä ja kommentteja kyseisetä sistusliikkeestä. Millainen tarjonta sielä on ja onko vierailun arvoinen?
Ensi Suomen reissulla voisin sitten poiketa sielä!

I found a new interior store in Finland that looks good . The furniture would definitely fit our summerhouse in which we are doing renovations soon!

You May Also Like

9 comments

Reply

Cobello on ihan loistava!!! Kannattaa suunnata Vantaan Varistolle, mistä löytyy megamyymälä, oliko se peräti 1500m2, Kasarmikadun liike ei ole kovin iso. Palvelu on myös hyvää. Liikkeestä löytyy myös viehko kahvila. Käyn usein katselemassa ja fiilistelemässä!

Reply

Valikoimista piti sanomani, että Riviera Maisonin valikoima on todella hyvä, lisäksi kaikkea muuta “white on white”-tyyliin, kankaita, tyynyjä, lampunjalkoja- ja varjostimia, astioita, valokuvankehyksiä ja sisustustavaroita. Kannattaa tulla kauempaakin, sillä Variston liikkeessä asiointiin kannattaa varata aikaa.

Reply

Marjukka:
Kiitos vinkista! Kavin netissa tarkistamassa heidan valikoimaa ja kaikki nayttaa niin kauniilta. Itselleni keskustan liike on lahempana, mutta jos suosittelet Vantaan myymalaa niin taytyy sitten kayda siela ajan kanssa 🙂 Ja lennan sopivasti ensi viikolla Suomeen, joten ehka silloin ehdin vierailemaan liikkeessa! Kiitos viela hyvasta vinkista 🙂 Viikonloput!

Reply

Moi! Komppaan edellistä kommentoijaa, Variston myymälä on parempi. Meidän vapaa-ajanasunto sai mukavan sisustuksen sieltä ja tykkään todella paljon valikoimasta sekä palvelusta. kannattaa käydä! t.Siru

Reply

Cobello on vierailun arvoinen liike. Kasarminkadun myymälä on pieni, mutta siinä on mielestäni enemmän fiilistä kuin Varistossa, jossa on laajempi valikoima:) Olen ostanut heiltä, joskus kattolampun…

Reply

Siru:
Kiitos kommentistasi 🙂 Nyt taytyy kylla ehdottomasi kayda siela Variston liikkeessa vierailulla!

Mii…
Kiitos vinkista! Eli jos aika ei riita ajaa Vantaalle niin kayn sitten ensiksi keskustan myymalassa 🙂

Reply

Hei!

Minäkin suosittelen Cobelloa. Ihan Cobellon lähellä on Juvin myymälä, jossa myös kannattaa käydä – ainakin jos kustavilainen tyyli yhtään kiinnostaa. Samoilla kohdin kehä III:n toisella puolella ovat Boknäsin suurmyymälä (ihania ranskalaiskalusteita!) sekä modernimpaa suuntaa edustava Inside. Boknäsista ja Insidesta näppäilin hiljattain kuviakin blogiini. Jos haluat käydä katsomassa niin osoite on http://www.kaunisturhuus.blogspot.com ja jutun otsikko “Pieni kierros sisustusliikkeissä”.

Reply

Terhi:
Kiitos tuhannesti vinkeistä! Juvin liikeessä olen aikaisemmin käynyt ja sieltä olisi tarkoitus tilata ruokapöytä landelle. Boknäsiin ja Insideen täytyy myös tutustua! Käyn ehdottomasti lukemassa sistusjutun blogistasi 🙂 Kiitos vielä avuliaasta kommentista!

Reply

Todellakin vierailun arvoinen, huolisin liikkeestä lähes kaiken. Uusi sohvamme tulee sieltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *