Lauantaina shoppailtiin Maraisin kaupunginosassa, jossa on ihania pieniä liikkeitä sekä mm. Merci. Löysin A.P.C:n liikkeestä raitaneuleen, jonka oli juuri sellainen jota olen etsinyt. Yritin myös löytää leveä raidallista neuletta, mutta sitä en vielä löytänyt. Lounasta syötiin hyvässä italialaisessa ruokapaikassa nimeltä Grazie, joka sijaitsee aivan Mercin lähellä. Illallista syötiin pikkuruisessa ravintolassa nimeltä Les Fils a Maman (7 bis rue Geoffroy Marie), josta tykkäsin kovasti. Paikka on todella pieni ja sinne on tehtävä pöytävaraus etukäteen. Tunnelma ravintolassa on erittäin rento ja hinta-laatu suhde erinomainen. Suosittelen!

We did some shopping in the Marais district and also had lunch there in a good restaurant called Grazie. I found a stripe sweater from A.P.C which was something I have been looking for a while. For dinner, we found a really cute place in the 9th district, called Les Fils a Maman. It was a really casual place, but the food was excellent and so was the service!

You May Also Like

2 comments

Reply

Marais on niin ihanaa aluetta! Harmi, kun itse pyörin sielläkauppojen kiinnioloaikana, mutta ensi kerralla! Kai esittelet neuleen pian? : )

Reply

Marjukka:
Niin on! Rauhallisempaa kuin “pääkaduilla” ja täynnä ihania kahviloita ja ruokapaikkoja. Kannattta myös tarkistaa kauppojen valikoimat ensi kerralla 🙂 Voi tehdä todellisia löytöjä! Yritän kuvailla neuletta pian 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *