Täällä on ollut kauniita aurinkoisia päiviä, mutta niin kylmiä. Ilman untuvatakkiani olisin kyllä ihan pulassa! Aurinko on kyllä ihana asia ja kun ollaan jo helmikuun puolella niin aurinko antaa hieman lämpöäkin. Ja aurinkolasit naamaan niin tuntuu jo todella keväiseltä kylmyydestä huolimatta!

The last couple of days have been freezing and my only goal is to stay warm. I am so happy I have a down feather jacket, because otherwise I could not handle the cold. The sun has been shining though, so for me it’s a promise of Spring!

Takki Burberry, Laukku Celine, Farkut Cheap Monday, Kaulakoru Dinh Van, Huivi Zara, Aurinkolasit Ray Ban, Kengät Frida

You May Also Like

11 comments

Reply

heippa ! eksyin tänne blogiin tänään ensimmäistä kertaa, ja jäin täysin koukkuun. selasin kaikki postaukset uusimmasta vanhimpaan, ja ihania asuja ja mielenkiintoisia juttuja toisensa perään !:-) ihanaa kevään odotusta sinne !:-)

Reply

Siiri:
Kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa tanne 🙂 Kiva kuulla etta pidat jutuistani!
Kiitos ja sita samaa, ihanaa kevaan odotusta! 🙂

Reply

Ompas ihana Luggage tote sulla!! 🙂

Reply

Niinkuin aikaisempi lukijakin yllä mainitsi, että on vasta löytänyt blogisi niin sama juttu täällä.

Sinulla on aivan ihana tyyli ja Monaco on itselleni tuttu paikka, käyn usein kesällä varsinkin siellä, sillä moni kaveri opiskelee/asuu siellä (ei suomalaisia kylläkään)niin nämä postaukset ovat todella mieluisaa luettavaa 🙂
Itse asun myös ulkomailla, mutta on mahtavaa seurata muiden Suomalaisten elämää ulkomailla eri paikoissa.
Kiitos mahtavasta blogista! Jatka samaan malliin 🙂

Reply

Ihana asu ja tuo laukku on todella kaunis! Täällä Etelä-Suomessa taas luvataan kylmenevän, mutta ei ihan onneksi paukkupakkasiin!

Reply

Hih hauskaa, luen nyt ensimmäistä kertaa blogiasi ja ensimmäiseksi plämähti kuva sinusta paikasta josta on täsmälleen samasta kohdasta kuva otettu minusta 😀
Tosi kiva blogi sulla ja toi raita huivi on ihana 😉

Reply

BagMiss:
Kiitos! Se onkin lempilaukkuni tällä hetkellä 🙂

Karoliina:
Tervetuloa! Kiitos kauniista kommentista ja mukava kuulla että kuvien ympäristö on sulle tuttu 🙂
Itsekin tykkään seurata etenkin muiden ulkosuomalaisten blogeja koska on helppo samaistua heidän tilanteeseen. Oma bloginihan koostuu todella pinnallisista aiheista, mutta aina välillä poden täälläkin koti-ikävää 🙂 Ja kun saa tiedän kanssa käydä täällä “keskustelua”, niin sekin auttaa paljon! Kiitos vielä kun kommentoit 🙂

Marjukka:
Kiitos! Yritän täällä aina kertoa ulkomaalaisille ystävilleni miten kylmä sielä on, kun he valittavat tätä parin plus asteen “kylmyyttä”. Floridalaiselle ystävälleni ei kyllä mene jakeluun miten kukaan voi asua Suomessa kun talvella jopa -20 astetta…sitä samaa mietin kyllä välillä itsekin!
Yrittäkää pärjäillä ja koitan lähettää lämpimämpää ilmaa täältä sinne!

Anonyymi:
Haha, kyseessä taitaa muuten olla kohta Monacossa missä otetaan eniten kuvia 😉 Hauska sattuma kuitenkin! Kiitos kommentistasi 🙂

Reply

Moikka! Onko sulla täällä blogissa kuvia tuosta huuto.netissä myytävänä olevasta iltapuvustasi? Entä minkä pituiselle se mahtaa sopia – ja onko koko aivan ehdoton XS/32 vai venyisiköhän hiukan isommalle… 🙂 Lindan blogin kautta tosiaan minäkin tänne tänään eksyin, ensimmäistä kertaa!

Reply

Mira:
Tervetuloa tänne:)
Kuvia mekosta löytyy tästä postauksesta:

http://styleplaza.blogspot.com/2011/12/christmas-ball.html

Itse olen n.172cm ja korkojen kanssa mekon pituus oli sopiva. Mekko on kyllä kooltaan aika pieni, etenkin vyötäröltä. Uskon kylläkin että ompelija saisi siihenkin ongelmaan keksittyä ratkaisun!

Tervetuloa vielä blogiini 🙂

Reply

Ihana näky, kuten aina! 🙂

Reply

Jaana:
Varsinainen turistiotos tämä 😉 Mutta kauniit on kyllä maisemat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *