Tässä on muutamia pitkäaikaisia toiveita, jotka on jäänyt kaivelemaan. Celinen Cabas Tote on kokonsa ja mallinsa puolesta täydellinen arkilaukku. Sinne menee isommatkin paperit ja koulukirjat. Toinen ihailunkohde on ollut Celinen Audrey malliset aurinkolasit. Niissä on ihana kissamainen muoto, mutta kuitenkin sen verran ajattomat että niitä voisi käyttää tulevat vuodet.

Sain poikaystävältäni joululahjaksi YSL:n sormuksen, joka on ollut kovasti käytössä. Olen arkena todella laiska puketuja ja perusvaatteet on farkut ja neule. Kun tähän yksinkertaiseen asuun lisää ison sormuksen, niin koko asu muuttuu mielenkiintoisemmaksi. Siksi isot korut on kyllä tällaisen laiskan pukeutujan pelastus! Kesäksi olisi aivan ihana tuo turkoosinvärinen malli.

Hermesin H-rannekoru on aina ollut omasta mielestäni kaunis ja nyt olen täysin rakastunut siihen oranssina. Tuo väri on kyllä niin kaukana omasta comfort zonesta, mutta ehkä juju piilee juuri siinä. Olisi upea lisä beigen, harmaan, mustan ja valkoisen rinnalla ja toisi lisäpotkua asuun kuin asuun.

Viimeisenä listalla on Louis Vuittonin viikonloppulaukku. Matkustan parin kuukauden välein ja nyt käytössä äidin parikymmentä vuotta vanha Mulberryn laukku joka on jo hieman rähjääntynyt. Koska tarvitsen viikonloppulaukkua usein, täytyy sen olla kestävä ja laadukas. Omasta mielestäni LV:t näyttävät ainoastaan paremmilta ajan kuluessa ja heidän after sale service on huippuluokkaa.

Mitkä on teidän must hankinnat näin kevääksi?

Here are some items that have been on my wish list for some time. They are all so timeless that I would surely use all of them for years to come. What items are on your wish list?

Celine Cabas Tote, Celine Audrey sunglasses, YSL ring
Hermes bracelet, LV bag