Rakastan Helsinkiä vaikka olenkin koko ikäni asunut Espoon puolella. Mielestäni keskustasta löytyy erinomaisia ravintoloita ja tässä omia suosikkejani. Lähempänä omia kotimaisemia, löytyy myös Ravintola Haikaranpesä josta saa upean näköalan lisäksi hyvän lounaan. Monia muita loistavia löytyy varmasti ja täytyy myöntää että olen aika huono kokeilemaan jotain uutta. Varsinkin kun aikani Suomessa on rajallista niin löydän itseni yleensä niissä vanhoissa suosikeissa. Mitkä ovat teidän lempiravintolat Helsingissä joita suosittelette? Olisi aika ehkä avartaa omaa valikoimaa 🙂


I love Helsinki and think that the city has some great restaurants that serve amazing food and have a unique atmosphere. Listed below are some of my favourites.

Ravintola Teatteri

Meri Makasiini

Strindberg

You May Also Like

4 comments

Reply

Strindberg on munkin vakiosuosikki, mutta viimeksi kokeilin Salutorget, joka oli mahtava. Klaus K:ssa sijaitseva Toscanini on tosi kiva ja rento paikka kaveriporukalla. Muru on seuraavaksi mun kokeilulistalla, sita on kehuttu paljon.

Reply

Maria:
Salutorgetissa oon myös käynyt ja ruoka aivan ihanaa 🙂 Ja vietettiin yksi Uusi Vuosi Klaus K:ssa ja illallistettiin juurikin siela Toscaninissa…kiva paikka sekin 🙂 Kiitos kun palautit mieleeni nämäkin paikat…oli ihan unohtunut!

Reply

Omat suosikkini ovat ravintola Juuri Korkeavuorenkadulla, Mamma Rosa Töölöntorilla ja ihana sunnuntaibrunssipaikka vaikkapa perhemeiningille ravintola Töölönranta Oopperan takana. Näistä kolmesta suosikkini on ehdottomasti Juuri, jonka suomalaiset tapakset eli sapakset vievät kielen!nedink therepu

Reply

Marjukka:
Kiitos vinkeistä! Nyt ihan harmittaa etten ehdi tämän kauempaa täällä Suomessa oleskella. Ensi kerroilla täytyy kyllä tustua suosittelemisiin paikkoihin. Kiitos vielä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *