Tässä muutamia kuvia päivänasusta näin erikseen otettuna. Täällä oli eilen niin ihana ilma, että tuntui jopa kesäiseltä. Tätyy nyt nauttia näin aikaisesta keväästä koska näyttää nyt siltä että ensi vuonna olen tähän aikaan Pariisissa, joten sielä ei ihan samaa tahtia lämpötila nouse kuin täällä etelässä.
Ennen Pariisia tai mitään muutakaan, täytyy kuitenkin saada kandi päätökseen, joten sitä täytyy työstää täydellä tahdilla seuraavat viikot. Eli jos on päiviä kun postauksia ei kuulu, niin tiedätte syyn!

Here are some pictures of what I wore yesterday. I’ve been so pleased with the stripe knit from A.P.C, that it has become one of the most used items in my closet. The weather has been amazing and so warm that it feels almost like beginning of summer. I need to enjoy the warmth now that I still can, since it is my last few months here in the South of France. 

Farkut Helmut Lang, Neule A.P.C, Takki Zara, Kello MK, Lasit Chanel, Laukku Miu Miu

You May Also Like

4 comments

Reply

Hei!

Saanko kysyä mitä opiskelet? 🙂 Onko opiskelu kotimaassasi kovinkin erilaista, kuin Suomessa? Mukavaa kevättä!

– I

Reply

Iiris:
Opiskelen kauppatieteita ja jos asiat menee putkeen niin valmistun nyt kesalla. Taalla yliopistot on hiukan pienempia kuin mita Suomessa eli luokkakoot on n.15-40 ihmista, joka on paljon vahemman kuin siela. Itselle se on toiminut hyvin koska keskittyminen on parempaa ja saa henkilokohtaisempaa opetusta kuin mita isommissa luokissa. Kurssin arvosana koostuu myos esseiden, presentaatioiden, kokoeiden ja muiden tehtavien yhteismaarasta eika ainoastaan loppukokeen tuloksesta. Ja tietenkin on mukavaa kun opiskelukaverit on eri puolilta maailmaa niin ystavystyy erilaisten ihmisten kanssa. Avartaa sita omaakin ajattelua 🙂

Jos tulee muuta kysyttavaa niin laita ihmeessa viestia mailiin!

Kiitos ja hyvaa kevatta sullekin 🙂

Reply

Kivoja juttuja asussasi. Tuo Miu Miun laukku saattaisi olla minullakin jossain vaiheessa toivomuslistalla. Tosi kiva! Oletko tykännyt laadusta? Naarmuuntuuko nahka/metalliosat normikäytössä helposti?

Taidanpa jäädä seurailemaan blogiasi, tästä löytyy kivoja elementtejä ja tykkään tyylistäsi.

Laapa
laapalaura.blogspot.com

Reply

Laapa:

Kiitos 🙂
Ostin Miu Miun varmaan noin 4-5 vuotta sitten ja käyttänyt kovasti. Siihen nähden se on kyllä kestänyt ja ollut laadultaan hyvä! Kyllähän vetoketjun metalliosa on hieman haalistunut ja nahka vaalentunut mutta mitään suurempaa ongelmaa ei ole vielä onneksi ilmaantunut:)
Olen kylläkin kuullut monesta lähteestä että laukun laatu on nyt hiljattain huonontunut…eli en sitten tiedä onko nykyisten laatu yhtä hyvä kun vanhempien vai ei. Ja nykyään laukun hintakin on noussut huomattavasti eli siitä saa jo pulittaa yli 1000€. Sen hintaluokan tuotteiden täytyy kyllä kestää aikaa ja käyttöä! Kannattaa tiedustella joltain joka on vasta viime vuoden aikana ostanut laukun siitä laadusta, ettei sitten vaan tule tehtyä huonoa “investointia” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *