Ranskan Voguen nettisivuilla oli kerätty 50 catwalk lookia Doutzen Krousista. Valitsin niistä viisi suosikkiani. On kyllä niin kaunis nainen että huh. Ja vaatteetkaan ei yhtään hullumpia…Kaikki lookit pääsee tarkistamaan tästä linkistä.


Doutzen Kroes is absolutely stunning. Vogue Paris collected 50 runway looks of her and I chose my favourite five of them. You can click here to see all the looks!

Giles
Giles
Alexander McQueen
Versace
Donna Karan

You May Also Like

4 comments

Reply

Doutzen on kaunis ja vielä kauniimman hänestä tekee se että hän on vähän muodokkaampi ja isompi kuin mallit yleensä. Kiva että joku malli uskaltaa näyttää esimerkkiä terveestä vartalosta 🙂

Reply

Anonyymi:

Tykkään myös kun hän voi olla oman kokoisensa ilman että pakotetaan laihtumaan mittoihin mitkä hänelle itselle ei ole luonnollisia.

Itse olen esimerkiksi todella hoikka ihan luonnostaan, joten koen että terveellinen vartalo määräytyy kunkin oman kehon ja vartalotyypin mukaan 🙂

Mutta Doutzen on kyllä raikas tuulahdus allalla jossa tosissaan on malleja, jotka ei ehkä luonnostaan ole ihan niin lahoja kuin mitä ovat…toivottavasti tajusit mun pointin tosta epämääräisestä lauseesta 🙂

Reply

Upea nainen, todella! Pidän hänen lookistaan erityisesti tuossa Vercacen näytöksessä, samoin Karanin, molemmissa hyvin erilainen, mutta silti jotenkin luonnollinen (tai no, niin luonnollinen kuin voi täydessä meikissä olla :D).

Reply

Vanilla:

On ihan huippu upea nainen 🙂 Ja oma suosikkini näistä on myös se Versace look! Upea hehku iholla ja jotenkin niin mysteerinen katse. Kaunista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *