Teitä ihania lukijoita on tullut sen verran lisää, että ajattelin antaa teille mahdollisuuden kysellä kysymyksiä ja esittää postaustoiveita. Sunnuntaina yritän sitten vastailla teidän kysymyksiin! Kiitos vielä, että olette löytäneet blogini ja täytyy sanoa että parasta tässä on teihin “tustuminen” niin kommenttiboksin kautta kuin mailinkin välityksellä. Suomessa on niin upeita naisia, että tuntuu hienolta saada jakaa näitä omia juttuja teidän kanssa. Kiitos!

P.s Sain ihanalta Vanillalta haasteen kertoa seitsemän juttua itsestäni, mutta toteutin sen nyt näin. Kiitos vielä haasteesta!

I have received many new wonderful readers (thank you all!) so would like to give you an opportunity to ask me questions and give me your wishes regarding posts that you wish I would do. I’ll try to answer any questions I might get on Sunday!

You May Also Like

7 comments

Reply

Oletko tehnyt/teetkö Suomessa kesäisin töitä ja minkälaisia urasuunnitelmia sinulla on kun nyt ilmeisesti valmistut piakkoin? 🙂

– Niina

Reply

Miten sinä ja poikaystväsi tapasitte ja miten päädyit asumaan ulkomaille? Niin ja mitä kiroitit yo-kirjoituksissa? 🙂

Reply

Kiva idea 🙂

-Jos hankkisit tänä vuonna uuden arkilaukun, mmillainen/mikä se olisi? Onko sinulla asusteiden suhteen jokin muita mieleuisampi merkki?

Hauskaa viikonloppua! Täällä sataa LUNTA!

Reply

Niina ja Anonyymi:

Kiitos kysymyksista 🙂 Vastailen siis sunnuntaina! Mukavaa viikonloppua teille 🙂

Vanilla:

Kiitos kysymyksesta 🙂 Ja kiitos, hyvaa viikonloppua myos sinne!
Ja EIKA?? Lunta? Oh no…taytyy alkaa kohta jo siirtamaan omaa lentoani takaisin sinne!

Reply

Olisi kivaa lukea enemmän sinun tyylistäsi, esimerkiksi mitkä ovat suosikki-asusteitasi, onko sinulla jotain tiettyjä lempimerkkejä ja vaikka miten tyylisi on muotoutunut nykyiselleen yms:)

Reply

toivoisin, että kertoisit ranskalaisten naisten pukeutumistyylistä ja kauneudenhoitotavoista ja ovatko ne vaikuttaneet sinuun. onko oma tyylisi muuttunut ranskassa/monacossa asumisen myötä?:)

Reply

Voisitko kertoa lisää ranskalaisesta daamien aluspukeutumisesta? Eikö se ole aika tärkeää siellä päin?
-ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *