Kesäkuussa (toivottavasti) valmistun kauppatieteiden kandiksi ja olenkin jo alkanut katselemaan sopivia mekkoja valmistujaisiin. Olen etsinyt sopivia lähinnä netistä ja tämä Zaran (se onkin jo kerran näkynyt yhdessä postauksessa), merihenkinen mekko edelleen iskee silmään.  Itse valmistujaistilaisuudessa meillä on päällä “mustat kaavut”, joten mekkoa ei näkyisi kun vasta myöhemmässä cocktail tilaisuudessa. Mitä mieltä te olette? Nyt keväällä muotinäytöksissä on näkynyt paljon “merenalaisia” asuja. Esimerkkeinä on mm. Chanel, Versace ja Givenchy (kuvat Vogue.fr)

I have started to look for a dress for my graduation. I mentioned before how I liked this dress by Zara and now that it’s in the stores, I should go try it on. I really like the “marine life” print on it. What do you think? The theme “Aquatique” was very present in the fashion shows (Givenchy, Chanel, Versace in the pictures) for Spring-Summer 2012. (All of the fashion show pictures are from Vogue.fr)

Zara

You May Also Like

6 comments

Reply

Hei Sofia,
tosi kiva blogi ja ihanaa seurata elamaasi Monacossa ja Ranskassa. Liityn siis lukijajoukkoon mukaan.

Terkuin,
Paula
http://www.momentsinlondon.blogspot.com

Reply

Paula:

Hei Paula,

Kiitos 🙂 Kiva että tykkäät! Ja samat sanat, tosi kiva blogi sulla. Mukava aina seurata muiden ulkosuomalaisten elämää 🙂 Eli liityn myös sun lukijoihin!

Hyvää loppuviikkoa sulle!

Reply

Onnea kandille! Aiotko jatkaa maisteriohjelmassa? Zaran mekko näyttää kauniilta, tänä keväänä siellä on ollut jotenkin erikoisen kivoja mekkoja, joista pari on löytänyt tiensä minunkin kaappiini.

Reply

Kiitos paljon 🙂 Opiskelen kyllä maisteriksi, mutta Pariisissa! Joo, Zarasta on löytynyt niin ihania vaatteita nyt keväällä. Niin mekkoja kun bleisereitäkin! Turhankin ihania 🙂

Reply

Heips,

Bongasin blogisi vasta hiljattain, ja jään mielenkiinnolla seuraamaan. Taidamme molemmat olla siinä mielessä samanlaisessa tilanteessa, että kummallakin tuo mies on Ranskasta, ja itsekin olen piakkoin muuttamassa uudestaan ulkomaille. 🙂 Ja siis tuo Zaran mekko on aivan ihana, hanki ihmeessä! Voisin itsellekin tuota harkita, mahtaakohan myymälöistä vielä löytyä…

Reply

Catherina:

Heippa ja tervetuloa tanne 🙂
Ollaan tosissaan aikalailla samassa tilanteessa! Itse muutan kesaksi takaisin Suomeen ja sitten takaisin Ranskaan. Jaan innolla lukemaan sun blogia 🙂

ja eiko ole aika ihana? Taytyy kayda sovittamassa, etta istuuko se miten paalleni :)Se vasta eilen tuli Zaran nettikauppaan, eli varmaan talla viikolla tulee myymaloihin. Taalla esim. uutta kuormaa tulee tiistaisin ja torstaisin, joten naina paivina on hyva kayda tarkistamassa jos olisi tullut myyntiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *