Minä ja poikaystäväni ollaan molemmat tuoksukynttiöiden faneja. Ollaan vaan huomattu että hyvää tuoksua on aika vaikea löytää. Tuoksu ei saa olla liian voimakas, ettei kynttilästä vaan tule päänsärkyä. Täällä Monacossa on ihana liike, joka myy monia tuoksukynttilöitä ja sistustutavaroita. Sieltä löydettiin Ralph Laurenin kynttilä nimeltä St.Germain ja Weltonin White Musk. Onko teillä vinkkejä mistä saisi hyviä tuoksukynttilöitä? Entä mitkä ovat tiedän suosikit?

Me and my boyfriend both like scented candles and just bought couple from Ralph Lauren and Welton. It’s quite difficult to find candles with a good scent that isn’t too strong, but the scents St.Germain from RL and White Musk from Welton are really nice. Do you have any favourite scented candles?

You May Also Like

6 comments

Reply

Täällä myös yksi tuoksukynttilöiden fani! 😀 Muutama vuosi sitten kyllästyin tavallisiin hajuvesiin ja päätin hakea jotain eksklusiivisempaa ja samalla tutustuin näiden “eksklusiivisten” merkkien tuoksukynttilöihin. Lemppareitani on mm. Diptyquen, Jo Malonen ja L’Artisan Parfumeur’n kynttilävalikoimat. Diptyquen jasmiinikynttilä tuoksuu aivan taivaalliselle! <3 Jos joskus menet Brysseliin, suosittelen visiittiä Senteurs d’Ailleurs -putiikkiin, joka sijaitsee Place Stéphaniella. Se on oikea parfyymi- ja tuoksukynttilätaivas! Putiikin sisustus on melkein kokonaan musta sekä sisä- että ulkopuolelta, mikä tekee siitä ihanan mystisen ja hienostuneen kaikkine parfyymipurkkeineen. Suosittelen! 🙂

Reply

Jaana:

Oi, kiitos vinkeista 🙂 Nyt taytyykin alkaa jarjestelmaan Brysselin matkaa 😉 Ja tuo Diptyquen jasmiinikynttila kuullostaa sen verran hyvalta, etta sita taytyy testata!

Reply

Diptyqueita minäkin suosittelen. Mun mielestä ne on niin kauniita ihan “sisustuselementteinäkin” :). Baies on mun lemppari, mutta vaihtelen usein tuoksuja. Laduréelta ostin myös muutaman tuoksukynttilän, vielä en ole niitä polttanut, mutta ne olivat niin supersöpöjä, että oli pakko saada. Tosi makeita tuoksuja näissä, että voi olla että asunto tuoksuu sitten hattaralta, kun näitä polttaa :).

Kiito sulle ihanasta blogistasi, postauksesi ovat aina päivän piristys! 🙂

Marine

Reply

Marine:

Kiitos paljon vinkeistä 🙂 Täytyy ehdottomasti kokeilla Diptyqueita kun sitä molemmat suosittelette! Itsellä ollut Laduréelta muutamia kynttilöitä ja ne tuoksuu kyllä makealta, mutta on niin herkullisen näköisiä että niitä voi pitää esillä ilman että ikinä polttaa 😉 Ja suurinosa tuoksukynttilöistä on niin ihanan näköisiä jo että menee sistuselementeistä ihan niinkuin sanoit! Itse tykkään makean tuoksusta, mutta voi olla että poikaystävän makuun ei ihan sovi…;)

Ja kiitos paljon sun kauniista sanoista 🙂 toivon että pystyn teidän päivää piristämään näillä mun jutuilla! Ihanaa viikon alkua 🙂

Sofia

Reply

Linari- merkkiset tuoksukynttilät ja huonetuoksut. Mondo on sarjan lempituoksuni.

Reply

Anonyymi:

Kiitos sulle myös vinkistä 🙂 Täytyy laittaa kyseinen tuoksukynttilä ostoslistalle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *