Kodinkoneet ei ehkä ole se maailman mielenkiintoisin juttu, mutta piti vinkata teille ihan mahtavasta Stollarin teenkeittimestä. Itse en välitä kahvista, mutta teetä juon paljon. Isäni on myös kova teenjuoja ja hän hankki tämän mahtavan teenkeittimen. Konetta on helppo käyttää ja se näyttää hyvältä, joten sitä pitää mielellään esillä. Teen voimakkuuden voi päättää kolmesta vaihtoehdosta ja nappia painamalla kylmettyneen teen saa takaisin kuumaksi. Suosittelen!

P.S Lähden tänään viikonlopun viettoon ja tietokone jää kotiin, joten toivotan kaikille oikein hyvää Äitienpäivää!

Kitchen appliances are not the most interesting thing in the world, but if any of you are tea drinkers like me, you’ll love this tea maker from Stollar!

Löysin pikku prinsessoille muutamia ihania juttuja Jacadista viimeisinä päivinä Ranskassa. Toinen neideistä on ihan pari kuukautinen ja kummityttöni on jo yli vuoden. On se vaan niin ihanaa käydä lastenvaateliikkeissä kun kaikki on niin pientä ja suloista!


My friends have baby girls and I did some last minute shopping in Monaco before heading back to Finland. Everyhting in Jacadi is so tiny and pretty! I just love that store.